Saudiții sunt disperați după Mo Salah. Ofertă de peste 250 de milioane de euro pentru Liverpool. Salariu inimaginabil pentru jucător

Cosmin Olteanu 05.09.2023, 10:06
Saudiții sunt disperați după Mo Salah. Ofertă de peste 250 de milioane de euro pentru Liverpool. Salariu inimaginabil pentru jucător

Saudiții sunt disperați după Mo Salah. Ofertă de peste 250 de milioane de euro pentru Liverpool.

Al-Ittihad vrea cu orice preț să-l transfere pe Mohamed Salah, care mai are doi ani de contract cu Liverpool.

Saudiții sunt disperați după Mo Salah

Potrivit The Sun, Al-Ittihad a venit cu o nouă ofertă pentru Liverpool, care se ridică la peste 250 de milioane de euro, o sumă record pentru fotbalul englez.

Totodată, formația saudită i-a pregătit un salariu uriaș lui Salah. Concret, egipteanul ar urma să primească aproximativ 36 de milioane de euro pe an. În plus, pentru a-l convinge să vină în fotbalul din Golf, șeicii sunt dispuși să-i ofere circa 64.000 de euro din vânzarea de tricouri, dar și rolul de ambasador la cel puțin trei mari companii saudite, care sunt gata să-i plătească în jur de șapte milioane de euro fiecare.

Chiar dacă transferul nu se va realiza în actuala perioadă de mercato, Al-Ittihad este hotărâtă să reia tratativele la iarnă.

Karim Benzema nu se înțelege cu antrenorul de la Al-Ittihad

Relația dintre Karim Benzema și antrenorul Nuno Santo este una tensionată, anunță aawsat.com. Se pare că Santo nu l-a dorit de la bun început pe Benzema în echipa sa, deoarece nu s-ar plia pe stilul său de joc. În ciuda părerii pe care o are Santo despre Benzema, conducerea lui Al-Ittihad a hotărât să-l transfere pe atacantul francez.

Totodată, sursa citată spune că, între Benzema și Santo, au intervenit anumite neînțelegeri pe tema alegerii jucătorului care va purta banderola de căpitan. Benzema i-ar fi cerut antrenorului să-i ofere banderola, datorită experienței pe care o are. Însă, Santo ar fi refuzat dorința lui Benzema, dându-i banderola brazilianului Romarinho.

Lui Benzema nu i-ar fi picat deloc bine refuzul lui Santo, motiv pentru care i-ar fi transmis lui Saad Al Latheef, omul care a intermediat negocierile pentru transferul lui Benzema în Arabia Saudită, să rezolve această problemă.

„Sper să-mi ajut clubul și să câștigăm multe trofee. Mi-aș dori să las o moștenire aici. Vreau să-mi depășesc limitele. Al Ittihad este unul dintre cele mai mari cluburi din Arabia. Are mulți fani și multe trofee. Sper să ajut clubul să crească. Are un stadion incredibil și există multă pasiune în jurul clubului”, a spus Karim Benzema, după ce s-a oficializat transferul la Al-Ittihad, potrivit MARCA.

Urmăriți Playsport.ro și pe