Scandal între rapidistul Marius Șumudică și un fost șef al echipei. Critici dure la adresa antrenorului

Robert Zanfir 14.01.2023, 16:39
Scandal între rapidistul Marius Șumudică și un fost șef al echipei. Critici dure la adresa antrenorului

Dinu Gheorghe le ia apărarea lui Dan Șucu și Victor Angelescu, după ce au fost criticați de Marius Șumudică (51 de ani). Fostul atacant din Giulești spune că Rapid nu poate lupta la titlu și crede că echipa ar fi avut nevoie de transferuri în această pauză de iarnă.

Rapid a avut un sezon de toamnă cu bune și cu rele. Totuși, echipa se află pe locul 4 înaintea reluării sezonului, la egalitate cu poziția a treia, ocupată de FCSB. Pe lângă problemele venite dinspre vestiar, Dan Șucu și Victor Angelescu trebuie să rezolve și problema identității echipei. AFC Rapid acuză actualul club de furt.

Marius Șumudică, pus la zid de Dinu Gheorghe

Adi Mutu a terminat cu un eșec pregătirea din Turcia. Spune că este mulțumit de cantonament. Iar veștile bune vin și dinspre echipă. Jayson Papeau este la un pas de revenire, după accidentarea din toamnă. Totuși, un mare of al giuleștenilor este lipsa transferurilor. Gicu Grozav a fost o țintă a acestora.

Marius Șumudică se declară surprins de strategia clubului: „Pentru mine e o enigmă”, spune actualul antrenor de la Al Raed. Este imediat pus la punct de Dinu Gheorghe, fost președinte în Giulești.

„Șumudică, mare rapidist și mare analist ce apare, la toate cluburile are o părere despre cineva. Eu v-am mai spus că vorbea la greu, dar nu contează. Da, nu știu, sigur au o strategie și ei probabil, au un buget…

Șucu, sigur, chiar dacă are bani mulți, puțini, nu este treaba noastră, este foarte echilibrat. Dacă și-a targetat un buget pentru acest campionat, el nu o să iasă din el așa numai de dragul de a ieși. Mai cu seamă că și din spate vin fel și fel de datorii care nu erau bugetate pentru sezonul ăsta.

Și e greu să găsești iarna jucători foarte buni care să fie liberi. Că ei nu pot cumpăra jucători, după părerea mea. Ei nu au încă potența financiară să cumpere un jucător cu două milioane. Nu au cum. Eu nu îi condamn. Mie îmi pare rău pentru Cupă. Acolo sunt de condamnat”, a spus Dinu Gheorghe, conform ProSport.

Marius Șumudică: „La Rapid e o enigmă”

FCSB tocmai l-a prezentat pe Deian Sorescu, astfel că Rapid a rămas singura pretendentă la titlu care nu a efectuat niciun transfer în această iarnă. Marius Șumudică nu a scăpat ocazia și a transmis un semnal de alarmă din Arabia Saudită.

„La Rapid este un semn de întrebare. Este o enigmă. Se construiesc academii, se investesc bani, se plătesc anumite sume de bani pentru jucători de acum câțiva ani, este un proces pentru stemă, siglă și între timp echipa e în cantonament.

Echipa a avut evoluții peste așteptări, pentru mine, dar nu a realizat nimic. Calificarea în play-off, în anul centenarului, este un eșec pentru o echipă ca Rapid, dacă vor rămâne aici.

Este o enigmă, pentru că nu înțeleg de ce nu fac transferuri, sunt blocat. S-au supărat pe mine când le-am spus că au transferat cantitate și nu calitate si mi-au dat dreptate pentru că au fost jucători care au rupt banca. Rapid, cu trei, patru transferuri bune avea șanse să se bata la primele două-trei locuri.

Nu înțeleg, începe campionatul, au meci cu Sepsi și tu nu faci niciun transfer? Trebuia să aducă jucători care să ridice nivelul, mai ales că ai ajuns unde ai ajuns. Și nu inteleg de ce nu se mișcă. Este destul de ciudat”, a spus Marius Șumudică, potrivit Digi Sport.

  • Primul meci oficial al Rapidului în 2023 va fi cu Sepsi Sf. Gheorghe, la București. Partida este programată vineri, 20 ianuarie, de la ora 20:00.
Urmăriți Playsport.ro și pe