Scandal la FCSB chiar înainte de crucialul meci. Octavian Popescu îi critică pe Dică și Gigi Becali că îl mută de pe o poziție pe alta

Gabriel-Alexandru Ioniță 08.09.2022, 13:41
Scandal la FCSB chiar înainte de crucialul meci. Octavian Popescu îi critică pe Dică și Gigi Becali că îl mută de pe o poziție pe alta

Octavian Popescu a răbufnit la adresa lui Dică și Becali chiar înaintea meciului cu West Ham United din Conference League. Fotbalistul de 19 ani a recunoscut că are un start mai slab de sezon, dar a lăsat de înțeles că această situație este cauzată de faptul că i-a fost schimbată de curând poziția în teren.

Octavian Popescu nu este chiar cel mai fericit jucător de la FCSB după ultimele decizii luate de Nicolae Dică și Gigi Becali

Octavian Popescu a impresionat în sezonul trecut în banda stângă a atacului FCSB-ului. Acum însă, după ce Florinel Coman a fost reactivat la dorința patronului, „Tavi” a trecut în poziție de mijlocaș ofensiv, în 4-2-3-1. Acum, după ce Becali a stabilit că echipa sa va trece la 4-3-3, Popescu se pregătește să evolueze pe a treia poziție, cea de inter. El este chiar anunțat titular pe acel post în meciul de pe London Stadium și este conștient că trebuie să se ridice la un nivel bun, chiar dacă nu este vorba despre poziția sa de bază.

Este un început slab de sezon pentru mine, sper să rezolv cât mai curând. Poate și pentru că sunt mutat de pe o poziție pe alta, dar trebuie să dau cel mai bun randament oriunde mă bagă Mister. Am apelat la un mental coach pentru dezvoltarea mea. Dacă mă ajută să mă dezvolt, e normal să merg în continuare”, a spus Octavian Popescu potrivit sport.ro.

Cum a analizat tânărul jucător partida de pe London Stadium

De asemenea, tânărul fotbalist al vicecampioanei României a prefațat și meciul cu West Ham United. El a explicat că s-a antrenat foarte bine alături de colegii săi și speră astfel la un rezultat pozitiv, ceea ce ar însemna și un rezultat de egalitate.

„A fost un antrenament intens, suntem 100% pregătiți pentru meci și sperăm să facem o figură frumoasă. Gazonul este foarte bun, se prezintă la cel mai înalt nivel. E și normal, e o echipă de Premier League. Așteptăm ca spectatorii să ne susțină așa cum ne-au susținut până acum. Este o bucurie, mai ales că debutez la Steaua București (n.r – la FCSB, în grupele unei competiții europene), sper să o fac cât mai bine, atât eu, cât și colegii.

Banii nu contează, trebuie să intrăm, să ne facem treaba și să facem un rezultat bun. Rezultatele vor veni, dar avem un început mai slab și sper să ne revenim cât mai curând. Da, un egal ar fi un rezultat pozitiv aici”, a mai spus Octavian Popescu potrivit sursei citate.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe