Scandal-monstru Meme – Crăciunescu: ”Cere-ți scuze! Nu te iert niciodată!” vs. ”Lasă-ne în pace! Mă cerți tu!?”

Giosanu Catinca / 18.02.2021, 11:44
Scandal-monstru Meme – Crăciunescu: ”Cere-ți scuze! Nu te iert niciodată!” vs. ”Lasă-ne în pace! Mă cerți tu!?”

Mihai Stoica, managerul FCSB, și Ion Crăciunescu s-au contrazis pe tema penalty-ului acordat de Cătălin Popa la Mediaș, la intrarea lui Andrei Vlad asupra lui Bagaric. Golul bifat de FC Hermannstadt din lovitură de la 11 metri a dus în cele din urmă la eșecul echipei lui Gigi Becali, 0-1.

Scandal-monstru Meme – Crăciunescu

Meme Stoica l-a criticat pe fostul arbitru pentru că a susținut că penalty-ul acordat lui Hermannstadt împotriva FCSB a fost unul corect.

Cătălin Popa a acordat lovitură de la 11 metri la intrarea lui Andrei Vlad asupra lui Bagaric, în careul celor roș-albaștrilor. Faza s-a petrecut în minutul 11, iar jucătorii lui Toni Petrea au protestat vehement.

Oficialii FCSB au cășunat pe arbitri după seria de trei eșecuri consecutive din Liga 1 și Cupa României. Gigi Becali îi arată cu degetul pe cei de la CFR Cluj și îl acuză pe Istvan Kovacs. În schimb, Edi Iordănescu crede că nimic nu e întâmplător în scandalul provocat de roș-albaștri.

”Cere-ți scuze! Nu te iert niciodată!” vs. ”Lasă-ne în pace! Mă cerți tu!?”

Mihai Stoica nu a fost de acord cu opinia lui Ion Crăciunescu în ceea ce privește arbitrajul și a spus că fostul mare arbitru se descalifică prin argumentele pe care le face.

Imediat după argumentația managerului FCSB, a venit și replica lui Ion Crăciunescu. Acesta a ținut neapărat să intre în dialog.

Între cei doi a urmat un schimb de replici extrem de dur, în urma căruia fostul arbitru a sfârșit prin a închide telefonul.

Am ascultat părerea lui Mihai Stoica, pe care îl cunosc de mai bine de 20 de ani. În ceea ce privește exprimarea dânsului, cred că nu are niciun drept să spună ce mă califică sau descalifică în arbitraj. Am încercat să aduc niște argumente, să vedem dacă a fost sau nu penalty. Când nu joci mingea și împiedici alergarea unui adversar decizia corectă este lovitură liberă, deci 11 metri. Nu știu de ce mă descalifică pe mine o astfel de decizie din partea unui om pe care îl respect?”, a spus Ion Crăciunescu.

”Nu îi împiedica nicio alergare!”

”Nu cumva jucătorul Sibiului își duce piciorul spre Vlad? Nu cumva el caută contactul? Vlad caută contactul? Ioane, duce piciorul spre Vlad. Eu i-aș fi dat galben.”, a declarat Meme.

”Să lase piciorul în jos, nu să se ducă spre portar. Câtă lume îmi spune, eu nu pot să neg evidența.”, a mai spus Mihai Stoica.

”Gata, nu ne mai certa acum, lasă-ne în pace, că ne-ai înnebunit! Acum suni să cerți! Am înțeles, nu mă ierta, dar nu am venit aici, în emisiune, ca să mă sune Crăciunescu să mă certe!”, a conchis MM.