Scandal uriaș în Formula 1. Mama lui Max Verstappen a intervenit cu un mesaj pe care l-a regretat și l-a șters

Bordei Radu 18.11.2022, 23:09
Scandal uriaș în Formula 1. Mama lui Max Verstappen a intervenit cu un mesaj pe care l-a regretat și l-a șters

Red Bull domină Formula 1, dar echipa este zguduită de un conflict între MAx Verstappen și colegul lui, Sergio Perez. În acest scandal a intervenit chiar și mama campionului mondial, cu o postare șocantă. Femeia a șters-o, între timp.

Mama lui Max Verstappen, atac grosolan la colegul olandezului

Deși Red Bull a cucerit iar tot ce se putea, lucrurile sunt departe de a fi liniștite în cadrul echipei. La Marele Premiu al Braziliei, conflictul dintre cei doi piloți a izbucnit. Perez l-a sprijinit mereu pe Max, dar când a venit momentul să i se întoarcă favorul, olandezul nu a dovedit același spirit de colegialitate. Chiar dacă Verstappen nu mai putea obține nimic, nu l-a lăsat pe Sergio să îl depășească, deși mexicanul o făcuse mai la începutul cursei. Astfel, Perez nu a putut să își îmbunătățească poziția în clasament și a izbucnit nervos.

Chiar nu înțeleg ce motive ar fi avut. Și eu l-am ajutat, cred că a luat titlurile și datorită mie, într-o măsură, s-a enervat pilotul mexican

Replica a venit, dar de unde nu se aștepta nimeni. Mama campionului mondial, Sophie Kumpen, a făcut referire la faptul că Perez ar fi sărbătorit victoria de la Monte Carlo cu alte femei. „Și-a înșelat soția în seara aceea” a postat femeia. Mesajul a fost șters ulterior, dar era prea târziu.

Mick Schumacher, pus pe liber de Haas

La final de sezon, Mick Schumacher (23 de ani) a primit o veste neașteptată. Echipa Haas a renunțat la serviciile sale, după doi ani de colaborare. Mick concura pentru această echipă din anul 2021, atunci când l-a înlocuit pe Nikita Mazepin. În locul germanului, Haas îl aduce pe Nico Hulkenberg (35 de ani).

Am dori să-i mulțumim lui Mick pentru contribuția sa din ultimele două sezoane”, se arată în comunicatul celor de la Haas.

În acești doi ani petrecuți alături de Haas, Mick Schumacher a concurat în 42 de curse de Formula 1, reușind să adune 12 puncte. Cea mai bună performață a pilotului german este locul 6 obținut în Marele Premiu al Austriei.

Mick Schumacher nu și-a putut ascunde dezamăgirea după despărțirea neașteptată de Haas. Fiul legendarului Michael Schumacher a subliniat că vrea să revină cât mai rapid pe circuitele de Formula 1.

Săptămâna asta va fi ultima mea cursă cu Haas. Nu vreau să ascund faptul că sunt foarte dezamăgit de decizia de a nu-mi prelungi contractul. Oricum, aș dori să le mulțumesc atât celor de la Haas, cât și celor de la Ferrari pentru această șansă.

Anii petrecuți împreună m-au ajutat să mă maturizez atât profesional, cât și ca persoană. Și mai ales atunci când lucrurile au fost dificile am realizat cât de mult iubesc acest sport.

Am fost nesigur pe alocuri, dar m-am îmbunătățit treptat, am învățat multe și știu sigur că merit un loc în Formula 1. Subiectul este încheiat pentru mine, pașii înapoi te fac mai puternic. Ard pentru Formula 1 și voi lupta din greu să revin pe grilă, a declarat Mick Schumacher.