Scandal uriaș în Superliga după ce vedetele echipei, în frunte cu liderul, au fost surprinși în cluburi de noapte

Catinca Giosanu 07.12.2022, 18:40
Scandal uriaș în Superliga după ce vedetele echipei, în frunte cu liderul, au fost surprinși în cluburi de noapte

Șefii clubului ”U” Cluj sunt foc și pară după ce au aflat că o parte dintre membrii echipei au petrecut înaintea partidei cu Petrolul Ploiești. Gestul golănesc nu a rămas fără repersurciuni. Ce măsuri au dispus oficialii împotriva fotbaliștilor petrecăreți.

U Cluj, fără patru jucători în meciul contra celor de la Rapid

”Șepcile roșii” se confruntă cu mari probleme. Elevii lui Eugen Neagoe au cedat în fața celor de la Petrolul Ploiești. Tehnicianul a identificat cauza evoluției slabe a jucătorilor săi.

La finalul jocului, antrenorul în vârstă de 55 de ani a avertizat că toți cei care au petrecut în club în zilele dinaintea meciului de campionat cu Petrolul Ploiești vor fi aspru pedepsiți, mai ales că ambele goluri au fost marcate pe final de repriză.

Ce pedeapsă au primit fotbaliștii petrecăreți

Cei patru jucători sunt Romario Pires, Dragoș Tescan, Andrei Gorcea și Ely Fernandes. Cu toții au fost amendați cu câte 1.000 de euro. Totul, după ce s-a depistat că au petrecut până târziu într-un club de noapte înaintea meciului cu Petrolul.

Oficialii clubului nu au putut trece cu vederea escapada jucătorilor, așa că le-au aplicat fiecăruia câte o amendă usturătoare, sperând că astfel își vor da seama de greșeala comisă.

”Au fost toți amendați, iar Romario nu mai este căpitanul echipei”

Romario Pires pare să fi avut cel mai mult de suferit, după ce a fost prins pe picior greșit. Fotbalistul a rămas fără banderola de căpitan, iar asta cu siguranță îl va afecta.

Primele date arată că Alexandru Chipciu și Ioan Filip sunt cei care vor purta în continuare banderola de căpitan.

Știu foarte bine ce s-a întâmplat. Au fost cei 4 jucători de care s-a vorbit. Am discutat cu jucătorii și am luat niște măsuri. Au fost toți amendați, iar Romario nu mai este căpitanul echipei. M-am informat foarte bine.

Când iau decizii pe care nu aș dori să le iau și jucătorii încalcă regulamentul, atunci trebuie să fiu foarte bine documentat. Nu vreau să pedepsesc un jucător, doar de dragul de a pedepsi.”, a declarat Eugen Neagoe, într-o conferință de presă, potrivit site-ului oficial al clubului ardelean.

”Avem mulți fani pe care nu trebuie să îi dezamăgim”

Neagoe nu este de acord cu ceea ce se întâmplă la echipă și chiar i-a criticat pe cei patru fotbaliști petrecăreți.

Universitatea Cluj e un club important, le-am spus și în vestiar, trebuie să respectăm numele pe care îl reprezentăm. E un club cu o istorie foarte mare, avem mulți fani pe care nu trebuie să îi dezamăgim. Datoria lor este să se pregătească foarte bine, să se pună în slujba echipei

Cui nu îi convine, e liber să meargă în altă parte. Lezăm imaginea clubului, iar Universitatea Cluj e o echipă cu o emblemă foarte grea. Noi trebuie să facem cinste acestui club, nu să lovim în imaginea lui. Ei nu trebuiau să fie în acel moment unde au fost.”, a mai spus antrenorul lui U Cluj.

Meciul dintre U Cluj și Petrolul Ploiești a contat pentru etapa a 19-a din SuperLiga.

Urmăriți Playsport.ro și pe