Scandal uriaș în tenis. Andreea Prisăcariu o atacă pe Emma Răducanu. „Nu este româncă”

Moldoveanu Camelia / 05.10.2021, 20:20

Andreea Prisăcariu a avut o declarație dură, atacând-o pe Emma Răducanu. Cea mai sexy jucătoarea de tenis din România nu a menajat-o nici pe Bianca Andreescu, jucătoarea din Canada cu origini românești.

Atac dur lansat de Andreea Prisăcariu. Scandal uriaș în tenis, cu Emma Răducanu în prim-plan

Indian Wells, turneul din SUA care are loc în perioada 6 – 17 octombrie, ar putea să le aducă pe același teren, în postura de adversare, pe Simona Halep și Emma Răducanu. Meciul ar fi unul foarte important pentru cele două jucătoare de tenis, din punct de vedere sentimental. Britanica a dezvăluit că Simona Halep este idolul ei, iar campioana României nu a ezitat să o felicite și să-și exprime aprecierea față de performanțele din acest sezon.

Posibilul meci Halep – Răducanu a fost un subiect dezbătut și de Andreea Prisăcariu. Jucătoarea de pe locul 263 WTA a avut un atac dur la adresa Emmei Răducanu, dar și al Biancăi Andreescu. Despre cele două, Prisăcariu a spus vehement că nu sunt românce și că românii ar trebui să susțină adevăratele jucătoare din această țară.

O cunosc pe Emma, dar nu suntem apropiate. Ne-am salutat de câteva ori. Îmi place foarte mult de Emma Răducanu, îmi place jocul ei. Cred că are un potențial uriaș. Mai mare decât al Biancăi Andreescu. Ea joacă agresiv, așa cum îmi place mie, și a dovedit că este foarte matură la ultimele turnee. Altfel, nici nu avea cum să câștige US Open. Îmi place foarte mult jocul ei.

(Emma Răducanu și Simona Halep) Au stiluri diferite, dar îmi place mai mult cel practicat de Emma Răducanu.

Dintre ea și Simona Halep, normal că țin cu Simona, Simona este româncă. Să ne înțelegem, Emma Răducanu nu este româncă. Cum nu este nici Bianca Andreescu. Iar noi, românii, trebuie să ne susținem reciproc”, a declarat Andreea Prisăcariu pentru Fanatik.

Emma Răducanu și-a încărcat programul

Noua revelație a tenisului mondial, Emma Răducanu, se află în SUA pentru a participa la Indian Wells. În această competiție participă se află trei românce pe tabloul principal: Halep, Cîrstea și Begu.

Emma Răducanu mai are în program turneele din Moscova și Cluj-Napoca. Surpriza vine după competiția din România, britanica urmând să meargă în

Austria, la Linz. Anunțul a fost făcut de organizatorii turneului:

Noua regină a tenisului vine la Linz”, a fost mesajul celor de la Linz.

Barbara Schett, ambasadoarea turneului, salută participarea Emmei Răducanu:

Emma la Linz, asta va fi extraordinar. A declanșat o adevărată isterie în Britanie. Ea are pachetul complet”.