Scandal uriaș la Dinamo. Mircea Rednic si Deian Sorescu, la un pas de bătaie

Bordei Radu / 16.10.2021, 14:35
Scandal uriaș la Dinamo. Mircea Rednic si Deian Sorescu, la un pas de bătaie

Eșecul cu Gaz Metan a fost urmat de un scandal uriaș la Dinamo. Tensiunile s-au acumulat și au explodat în vestiar. Rezultatele proaste, locul în clasament și atmosfera generală apasă pe umerii antrenorului și jucătorilor. Adus să salveze echipa, Mircea Rednic i-a anunțat pe fotbaliști că are pretenții mai mari de la fotbaliști.

Nici vedetele de la echipă nu au fost menajate de antrenor, mai mult, acesta a declarat că așteaptă mai mult de la liderii echipei. De aceea, când antrenorul a răbufnit la adresa unuia dintre fotbaliștii importanți, nervii au explodat. Cel puțin așa anunță Prosport.

Scandal uriaș la Dinamo, după meciul pierdut de la Mediaș. Mircea Rednic și Deian Sorescu au fost la un pas de bătaie

După un start excelent de campionat, Deian Sorescu nu mai are aceleași evoluții. Nici echipa sau rezultatele nu l-au ajutat. Sosirea lui Mircea Rednic a adus și mai multă presiune pe umerii lui. De la instalare antrenorul a anunțat că nici el, nici fanii nu mai au răbdare cu fotbaliștii.

S-a văzut și la Mediaș, unde Sorescu a fost înlocuit chiar la pauză, după o nouă evoluție slabă. Jucătorul nu ar fi acceptat acest lucru și a cerut socoteală antrenorului. Lucurile au degenerat și cei doi au fost opriți cu greu să nu se ia la încăierare. „Cum îți permiți să vorbești așa cu mine, poate nu mai joci deloc” s-ar fi supărat Rednic.

De altfel, antrenorul i-a pedepsit pe fotbaliști. Deși au ajuns la 5:30 în București, jucătorii ar fi fost scoși, dimineața, pe ploaia de la Săftica, să se antreneze.

„Jucătorii cu experiență să se implice mai mult”. Mircea Rednic, nemulțumit de fotbaliștii importanți

Antrenorul nu a fost deloc impresionat de ce a văzut de la jucătorii săi la MEdiaș. Chiar dacă Dinamo a fost învinsă, practic, de execuțiile magice ale lui Deaconu, nici „câinii” nu s-au ajutat. Dinamo nu și-a creat ocazii importante și ardelenii au câștigat ușor cele trei puncte. Antrenorul a părăsit terenul îngrijorat, deși crede că echipa va arăta mai bine. Mulți dintre fotbaliștii veniți în ultimul timp au nevoie de timp să reintre în formă.

Trebuie să fiu echilibrat, țînând cont de situația noastră. Lucrurile vor merge spre bine.  Sper ca și prin jucătorii care vor mai veni să dăm mai multă concurență și putere la mijloc. E clar că e o perioadă mai grea, trebuie să lucrăm la capitolul încredere. Dar și ei trebuie să fie mult mai responsabili. Și mai ales jucătorii cu experiență, trebuie să se implice mai mult”, a spus Mircea Rednic.