Scandalos! FC U Craiova a deschis scorul cu UTA în urma unei greșeli incredibile de arbitraj. Sorin Costreie i-a iertat pe olteni de eliminare, dar i-a pedepsit pe oaspeți. FOTO

Robert Zanfir / 01.05.2022, 20:28

FC U Craiova a primit vizita celor de la UTA, într-un meci care a contat pentru runda a 7-a din play-out. Gazdele au deschis scorul în urma unei erori grave a arbitrului Sorin Costreie.

FC U Craiova și UTA erau vecine de clasament înaintea meciului direct din Bănie. Oltenii au început mai tare, iar arădenii l-au pierdut din start pe Florin Iacob, care s-a accidentat în minutul 1.

FC U Craiova a deschis scorul cu UTA în urma unei greșeli grave a lui Sorin Costreie

S-a intrat la cabine la egalitate, 0-0, deși UTA a dominat copios finalul primei reprize. Oltenii au început și partea a doua în forță. Și l-au forțat pe centralul partidei să greșească.

Bauza a scăpat singur spre poartă, Balaurul-a întâmpinat, iar mijlocașul oltenilor a căzut. Totuși, cel care a rămas întins pe teren a fost portarul oaspeților. Arbitrul a considerat că simulează, pentru a evita primirea unui cartonaș.


Cu toate acestea, reluările TV au arătat că înlocuitorul lui Florin Iacob nu doar că nu l-a atins pe Bauza, dar a fost călcat de acesta pe gamba stângă.

Balaur se poate considera norocos că a scăpat fără fractură, în urma intervenției. Totuși, acesta nu l-a impresionat și pe Sorin Costreie, care i-a arătat cartonașul galben.

În urma loviturii libere, gazdele au deschis scorul prin Kovacic, care a reluat superb din careu, la centrarea lui Baeten (Min50).

FCU Craiova 1948 – UTA Arad! ECHIPELE DE START!

FCU CRAIOVA: Popa – Negru, Kovacic, Paramatti – Huyghebaert – Asamoah, Achim – Baeten, Bauza, Van Durmen – Compagno
REZERVE: Mogoşanu – Buşu, Pop, Albu, Marquet, Ondaan, Sidibe, Bălan, Alb
ANTRENOR: Nicolo Napoli

UTA ARAD: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Medimorec, Șliakov – Vorobjovas, Batha, Ubbink – Miculescu, Laukzemis, Otele
REZERVE: Balauru – Patlagică, Dima, Isac, Baravykas, Dangubic, Hrezdac, F. Matei
ANTRENOR: Ionuț Badea

Stadion de Fotbal pentru municipiul Craiova
Arbitru: Costreie Sorin (Buftea) / A1: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ), A2: Bobe Ionuţ Marius (Bucureşti)