Scandalul de dopaj al Simonei Halep, generat de Serena Williams? Ipoteză scandaloasă din partea unei sportive

Radu Bordei 05.11.2022, 06:15
Scandalul de dopaj al Simonei Halep, generat de Serena Williams? Ipoteză scandaloasă din partea unei sportive

Românii nu mai știu ce să creadă când vine vorba de scandalul în care este implicată Simona Halep. Până la aflarea verdictului final, apar tot felul de ipoteze care mai de care mai fanteziste. Ultima o are în centru chiar pe marea Serena Williams.

S-a răzbunat Serena Williams pe Simona Halep? „Eu am simțul ăsta, cineva a trădat-o”

Ipoteza incredibilă a fost lansată la Europa FM, de o fostă sportivă, care s-a recomandat drept Dana. Aceasta a sunat ca să își exprime teoriile în legătură cu scandalul de dopaj al fostului lider mondial.

Sunt ferm convinsă că ceea ce a pățit Simona i-a fost înscenat! Deci ceea ce i s-a făcut Simonei i s-a făcut intenționat. Eu am simțul ăsta! Eu simt în sufletul meu. Eu cred că oamenii din jurul ei au trădat-o. Adevărul va ieși la iveală, o să vedeți. Îmi amintesc de ce a fost între domnul Năstase și Serena. Eu așa mă gândesc, noi sportivii nu trișăm. Am făcut și eu sport și acum muncesc, asta este viața noastră, a comentat respectiva persoană

Toni Iuruc nu vrea să înrăutățească situația lui Halep. Cu ce ar putea să o facă?

Simona Halep a depăşit şocul veştii primite din partea WADA. Şi îşi pregăteşte apărarea astfel încât să primească o suspendare cât mai mică în scandalul de dopaj în care este implicată.

Constănţeanca a luat legătura cu o casă de avocatură care să o reprezinte în procesul pe care urmează să îl intenteze. Şi în urma căruia speră să poată obţină clemenţă din partea judecătorilor. Unul dintre motivele care ar trebui să îi facă mai optimişti pe fanii ei fideli a fost dezvăluit chiar de fostul ei soţ. Toni Iuruc a aflat anumite amănunte din tabăra campioanei noastre. Şi nu s-a ferit să le divulge presei.

Oamenii au o strategie de apărare de top, nu vreau să zic ceva care ar putea să înrăutățească situația… Un gând bun, normal, ca orice om, ca orice român, dar doar atât. Are o echipă de avocați. De la un anumit nivel încolo, ea este singura care poate să răspundă.

Nu ne jucăm, sunt chestii serioase. Noi, ce-am avut de zis am zis. De la început am susținut-o cu toată dragostea, dar de acum încolo treaba e mult mai serioasă. Trebuie ca doar ea și cu echipa de avocați, conform strategiilor, să comunice. Restul, de pe lângă, ar trebui să-i lăsăm pe ei în pace, să-și facă treaba, a declarat Toni Iuruc pentru Pro Tv.

Urmăriți Playsport.ro și pe