Scandalul de la Pandurii capătă amploare. Săpunaru îl dă în judecată pe Condescu pentru posibil fals în acte

Ștefănescu Dragoș 01.02.2022, 20:47
Scandalul de la Pandurii capătă amploare. Săpunaru îl dă în judecată pe Condescu pentru posibil fals în acte

După acuzele uluitoare lansate la adresa lui Edi Iordănescu și Narcis Răducan, Marin Condescu a intrat într-un nou conflict. Cristi Săpunaru îl dă în judecată pe fostul președinte de la Pandurii pentru posibil fals în acte.

Cristi Săpunaru implicat fără voie în scandalul de la Pandurii

Războiul dintre Marin Condescu și foștii săi colaboratori, Edi Iordănescu și Narcis Răducan, capătă noi accente. Fostul președinte de la Pandurii i-a incriminat pe cei doi că au contribuit la intrarea în faliment a clubului din Târgu Jiu.

În mod neașteptat, Cristi Săpunaru s-a văzut azi implicat în scandalul momentului din fotbalul românesc. Jucătorul a fost uluit când a aflat că numele său se află pe o listă a membrilor asociați la clubul Pandurii. Totul s-a făcut fără consimțământul său.

Săpunaru a dezmințit totul, situația fiind incredibilă. Prin apariția în acest organism el este obligat să renunțe la o parte dintre banii pe care trebuie să-i recupereze de la club. La aflarea acestei vești, Săpunaru i-a cerut imediat explicații lui Condescu.

Săpunaru i-a cerut explicații lui Condescu, iar cel din urmă l-a tăiat, pur și simplu, cu pixul de pe lista în cauză, pe motiv de incompatibilitate. Condescu nu i-a oferit alte explicații lui Săpunaru care reclamă acum: fals, uz de fals și folosirea datelor cu caracter personal fără acordul său”, au scris cei de la gorjexpress.ro.

Cristi Săpunaru îl dă în judecată pe Condescu

Deranjat de această situație, Săpunaru este hotărât să-l dea în judecată pe Marin Condescu pentru posibil fals în acte.

Săpunaru a informat atât scris, prin email, cât și telefonic pe membrii asociați de la Pandurii dar și pe lichidatorul judiciar că cererea înregistrată la Pandurii nu îi aparține, seria și numărul de pe buletin sunt altele (nr. acesta schimbându-și între timp buletinul) iar semnătura nu îi aparține.

Drept urmare, Săpunaru a anunțat că va face plângere penală împotriva lui Condescu”, mai susține sursa citată.

Narcis Răducan, atitudine dură față de Marin Condescu

Narcis Răducan a adus noi lămuriri în scandalul în care este implicat și a anunțat că nu va mai discuta în spațiul public despre acest subiect. Totuși, Răducan i-a transmis lui Condescu că-l va da în judecată pentru acuzele aduse de acesta.

Îmi pare foarte rău de reacția domnului Condescu, mai ales că ginerele său este unul dintre prietenii mei. Eu chiar am fost în concediu cu familia lui, dar fără el (n.r Condescu). El bombarda pe la televizor (râde). Am hotărât împreună cu avocatul să-l dau în judecată, pentru că sunt lucruri grave și neadevărate.

Îi voi da posibilitatea să vorbească și în instanță, eu cred că este cea mai bună cale pentru a vedea cine are dreptate. A luat o amploarea foarte mare circul făcut de el. Există o categorie de microbiști care nu știu ce să creadă”, a spus Narcis Răducan, la Digi Sport.