Scenariu apocaliptic pentru Dinamo. „Câinii” pot avea soarta Rapidului și a Stelei

Marian Cărăvan / 09.05.2021, 23:14
Scenariu apocaliptic pentru Dinamo. „Câinii” pot avea soarta Rapidului și a Stelei

Dinamo s-a salvat sâmbătă seara de la retrogradarea directă, dar poate avea parte de un scenariu apocaliptic. „Câinii” pot avea soarta Rapidului și a Stelei, în cel mai „horror” scenariu.

Scenariu apocaliptic pentru Dinamo

Dusan Uhrin a găsit cheia succesului la Dinamo și „câinii” au legat patru victorii, care i-au scăpat de retrogradarea directă. Alb-roșii au trecut de un prim-hop, însă sunt vigilenți. Mai sunt două etape din play-out, cu două meciuri grele, în care vor întâlni primele două clasate. „Câinii” pot ajunge în orice moment în locul celor de la Astra sau Voluntari, echipele care ocupă în prezent locurile de baraj. Ce s-ar întâmpla în cazul în care Dinamo ar ajunge în această postură și ar retrograda în urma barajului? Un scenariu apocaliptic este prezentat de Alexandru Conovaru, unul dintre membrii importanți ai programului socios DDB. „Câinii„ pot avea soarta Rapidului și a Stelei.

Dacă Dinamo va retrograda atunci va fi o problemă. Clubul se va desființa, pentru că noi avem dreptul să folosim sigla și palmaresul doar în Liga 1. Atunci echipa îi va reveni lui Nicolae Badea, care ne-a susținut financiar în ultima perioadă. Actuala societate care folosește numele și sigla lui Dinamo îi aparține lui Ionuț Negoiță, iar dacă va ajunge în Liga a 2-a și va fi a lui Nicolae Badea atunci clubul va trebui să își schimbe denumirea. Oricine ar vrea să vină acum la Dinamo se gândește că dă niște banii, dar nu știe ce se întâmplă cu ei.. se gândesc că poate îi ia Cortacero”, a spus Alexandru Conovaru la Realitatea Sportivă.

Scenariu apocaliptic pentru Dinamo
Scenariu apocaliptic pentru Dinamo

DDB virează un salariu în conturile fotbaliștilor

Se va întâmpla chiar în ziua meciului cu Astra, din returul semifinalelor Cupei României. Fanii din DDB le-au promis fotbaliștilor că le vor achita un salariu restant, marți, atunci când „câinii” vor juca pentru accederea în finala Cupei României. După înfrângerea la limită din tur, de la Giurgiu, scor 0-1, orice e posibil în Ștefan cel Mare. Meciul retur e marți, 11 mai, de la ora 20:15, pe stadionul Dinamo.

DDB a fost, este și va fi mereu un partener de încredere! Suporterii lui Dinamo își vor face mereu datoria față de club! Jucătorii au respectat eforturile suporterilor, au respectat antrenorul și au demonstrat caracter. Cel târziu marți, în ziua semifinalei, ne dorim ca un salariu restant să le fie virat în conturi!”, se arată în comunicatul postat de Peluza Cătălin Hîldan.

Dacă vor trece de Astra, „câinii” vor da în finală cel mai probabil peste Universitatea Craiova. Formația antrenată de Marinos Ouzounidis joacă miercuri, 12 mai, de la ora 20:30, în deplasare cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu. În tur, gruparea din Bănie s-a impus cu 3-0, pe „Ion Oblemenco”. În Liga 1, după ce a înregistrat patru victorii la rând, Dinamo a scăpat de retrogradarea directă.