Scenariu de thriller la Ajax. Un jucător a fost amenințat cu moartea după ce s-a scris că ar avea legături cu Mafia

Gabriel-Alexandru Ioniță / 09.08.2022, 10:11
Scenariu de thriller la Ajax. Un jucător a fost amenințat cu moartea după ce s-a scris că ar avea legături cu Mafia

Ajax îl are momentan sub contract pe mijlocașul ofensiv de 20 de ani Mohamed Ihattaren. Fotbalistul olandez de origine marocană este împrumutat până la finalul anului de la Juventus. „Lăncierii” ar putea însă renunța mai devreme la serviciile sale, după ultimele detalii ieșite la iveală în legătură cu viața sa personală.

Jucătorul împrumutat de Juventus la Ajax este acuzat de legături cu mafia marocană

Spaniolii de la Marca au scris despre faptul că Ihattaren ar avea anumite legături cu mafia marocană, mai exact cu grupul infracțional organizat denumit „Mocro Maffia”. Astfel, la auzul acestor vești, oficialii lui Ajax au devenit extrem de reticenți referitor la viitorul fotbalistului pe Johan Cruyff Arena.

În prezent, nu mai puțin de 17 membri ai acestei organizații sunt trimiși în judecată pentru diferite fapte de natură penală, a informat De Telegraaf. Iar clubul din Amsterdam se teme ca nu cumva și jucătorul său să fie la un moment dat în centrul unor astfel de situații. Conform sursei citate, membri ai acestui grup infracțional au fost văzuți recent în timp ce conduceau mașina pe care clubul olandez i-a pus-o la dispoziție lui Ihattaren.

De asemenea, și cei de la Juventus ar trebui să privească în amănunt acest moment. Mohamed Ihattaren este în proprietatea clubului din Torino, care l-a cumpărat în august 2021 de la PSV Eindhoven în schimbul sumei de 1.9 milioane de euro. Ulterior, „Bătrâna Doamnă” l-a împrumutat la Sampdoria, iar apoi la Ajax.

Fotbalistul de 20 de ani s-a apărat după aceste acuze și a postat pe rețelele de socizaliare un mesaj prin intermediul căruia a negat ferm orice legătură cu cei de la „Mocro Maffia”. Chiar și așa, el nu a scăpat de furia acestui grup, care operează cu predilecție în Olanda și Belgia.

Presa olandeză a scris că Ihattaren a primit chiar și amenințări cu moartea în ultimele zile. Asta pentru că șefii grupării nu au fost deloc fericiți în momentul în care s-a scris în presă despre acest subiect.

De unde au plecat toate aceste speculații

Totul a început în momentul în care în mașina lui Ihattaren, pusă la dispoziție de Ajax, a fost văzut un membru al grupului „Mocro Maffia”. Acesta se afla alături de un judecător și mergea către Tribunal, unde urma să fie implicat într-un proces. La scurt timp după acest moment, mașina respectivă a fost găsită incendiată.

Este prea apropiat de persoanele implicate în organizația criminală. Asta nu înseamnă că el însuși face infracțiuni, dar această linie este foarte subțire. Din acest motiv, Ajax face demersuri pentru a-i încheia contractul lui Ihattaren la data de 31 decembrie, atunci când împrumutul de la Juventus expiră”, a fost analiza făcută de jurnalistul olandez John Van del Heuvel, citat de cei de la Marca.

CITEȘTE ȘI Transfer surpriză reușit de FC Botoșani. Un fotbalist care a trecut pe la Ajax Amsterdam a semnat cu echipa lui Mihai Teja