Scenariu șoc anunțat de Marius Șumudică la plecarea din România: „Cred că renunț la antrenorat”

Robert Zanfir 06.11.2022, 17:34
Scenariu șoc anunțat de Marius Șumudică la plecarea din România: „Cred că renunț la antrenorat”

Marius Șumudică (51 de ani) a anunțat că se va retrage din antrenorat în câțiva ani. Actualul tehnicianul spune că intenționează să continue în fotbal ca analist TV. În prezent, fostul atacant al Rapidului o pregătește pe Al Raed, din Arabia Saudită.

După o scurtă vacanță, Marius Șumudică a plecat spre Arabia Saudită. Pentru român urmează o perioadă lungă de cantonament. „Avem o lună jumătate de pregătire, pe 15 vom începe miniturul ăsta care trebuie jucat. Asta e! Important e să căpătăm experiență și să pot duce contractul la capăt”, a spus tehnicianul pe aeroport. Antrenorul lui Al Raed nu va putea urmări Rapidul de pe Arena Națională, în derby-ul cu FCSB. Spune că nici nu mai este interesat de fotbalul românesc. Ba, anunță chiar că se va retrage după ce își va asigura liniștea financiară.

Marius Șumudică și-a anunțat retragerea din fotbal

Fotbalul românesc va pierde un antrenor dintre cei mai buni. Cel puțin asta anunță Marius Șumudică, fost campion al României. Ex-tehnicianul Astrei anunță că va rămâne în breaslă pentru cel mult 3-4 ani.

„Eu, când voi termina contractul în străinătate, dacă nu voi mai putea activa în străinătate, îmi doresc să mă retrag din fotbal, din antrenorat. Nu îmi doresc să mai antrenez în România. Vreo 3-4 ani îmi doresc să mai antrenez în străinătate, apoi vreau să continui în televiziune.

Nu m-a supărat nimic, asta e decizia mea irevocabilă. Mai antrenez 3-4 ani la un nivel bun, în străinătate. Mă retrag din antrenorat, mi-a ajuns. Vreau să rămân în fenomen. Cel mai ușor ar fi să lucrez în televiziune.

Eu am contract cu Digi acum, mă așteaptă înapoi acolo. Nu îmi doresc să mai antrenez. Am ajuns la capătul puterilor. Mai antrenez 3-4 ani, ca să pot sta liniștit, atât eu, cât și familia mea”, a spus Marius Șumudică la plecarea spre Arabia Saudită.

„Nu mai vreau să antrenez, m-am săturat!”

„Încă îmi place să antrenez, dar în jurul vârstei de 55 de ani mă voi retrage, vă promit. Rapid are un antrenor foarte bun, nu o să revin eu. O să mai vorbesc de colegi doar când o să fiu expert la televiziune. Atunci nu o să scape nimeni de gura lui Șumudică.

Nu mai vreau să antrenez, m-am săturat. Mai stau câțiva ani în străinătate, 4 ani, pe un salariu bun, ca să merite sacrificiul pe care îl fac. Nu este ușor să fii departe de familie”, a mai spus Marius Șumudică pe aeroport.

  • Rocar, Inter Gaz, Farul, Gloria Bistrița, Rapid, Kavala, Astra, FC Vaslui, U Cluj, Al Shabab, Concordia, Kayserispor, Gaziantep, Rizespor, CFR Cluj, Malatyaspor sunt echipele trecute de Marius Șumudică în CV-ul de antrenor, de-a lungul carierei.

Șumudică este campion al Ligii 1 în 2016, atunci când a câștigat campionat pe banca Astrei Giurgiu.

Urmăriți Playsport.ro și pe