Scene absolut șocante în Premier League. VIDEO Patrick Vieira a lovit cu piciorul un fan al lui Everton

Octavian Vasilescu / 20.05.2022, 15:17
Scene absolut șocante în Premier League. VIDEO Patrick Vieira a lovit cu piciorul un fan al lui Everton

Everton s-a salvat matematic de la retrogradare după ce a învins Crystal Palace, scor 3-2. Antrenorul londonezilor, Patrick Vieira (45 de ani), a avut o reacție necontrolată la finalul partidei și a lovit un suporter advers.

Crystal Palace a condus cu 2-0 pe Goodison Park, dar pe final a pierdut, scor 2-3. Jean-Philippe Mateta a deschis scorul în minutul 21, iar Jordan Ayew a majorat diferența pentru oaspeți în minutul 36.

Scene incredibile în Premier League

Everton s-a trezit după pauză. Michael Keane a redus din diferență în minutul 54, iar vedeta Richarlison a restabilit egalitatea în minutul 75. Dominic Calvert-Lewin a dat lovitura în minutul 85, iar Everton a câștigat trei puncte uriașe. Grație acestui succes, echipa pregătită de Frank Lampard și-a asigurat menținerea în Premier League.

După fluierul final, fanii lui Everton au pătruns pe gazon pentru a sărbători alături de jucători evitarea retrogradării.

Managerul lui Crystal Palace, celebrul Patrick Vieira, a fost nevoit să dea ochii cu sute de suporteri rivali și să treacă pe lângă ei în drumul spre vestiar. La un moment dat, fostul mijlocaș francez a fost înjurat de un suporter și totul a degenerat.

Vieira l-a igornat pe suporterul respectiv în primă fază, după care s-a întors și l-a tras de mână. Acesta a încercat să scape de Vieira, dar antrenorul lui Crystal Palace și-a pierdut cumpătul și l-a pus la pământ cu o lovitură de picior. Mai mulți fani au intervenit și i-au despărțit pe cei doi, întrucât Vieira se îndrepta amenințător spre individul respectiv.

VIDEO Patrick Vieira a lovit un suporter advers


După meci, antrenorul lui Crystal Palace a fost întrebat ce s-a întâmplat pe gazon. Extrem de iritat, Vieira a spus: „N-am absolut nimic de spus”.

Cluburile nu au reacționat după ce imaginile au devenit virale, dar se pare că Federația din Anglia va deschide o anchetă oficială.

Ce a spus Frank Lampard după ce Everton s-a salvat de la retrogradare

Îmi pare rău pentru Patrick, n-am ajuns să-i strâng mâna din cauza fanilor care au invadat terenul. A alergat vreo 70 de metri printre suporterii noștri, dar nu e nicio problemă. Doar bucurie pură din partea fanilor pentru că Everton a rămas în Premier.

Aveam nevoie de suporteri în seara asta. Au împins echipa de la spate, dar o fac de multă vreme. Ei ne-au impulsionat, este extraordinar ce au făcut”, a declarat Frank Lampard.