Scene dramatice la TV. Ian Wright a aflat că i-a murit mama chiar înainte să intre în direct

Giosanu Catinca / 06.12.2021, 16:42
Scene dramatice la TV. Ian Wright a aflat că i-a murit mama chiar înainte să intre în direct

Fostul fotbalist Ian Wright a trăit momente cumplite cu doar câteva momente înainte de a intra în direct la postul TV la care lucrează în Marea Britanie. Bărbatul de 58 de ani a primit o veste greu de suportat și nu a mai putut să-și facă meseria.

Drama prin care a trecut Ian Wright

Ian Wright este de departe unul dintre cei mai buni fotbaliști englezi din anii`90. Englezul se bucură și acum de un real succes, dar într-un alt domeniu. Fostul mare fotbalist se numără printre experții TV cei mai apreciați din Anglia. Mulți îl indiviază pentru succesul său, în timp ce alții îl laudă pentru meritele sale.

Puțini sunt însă cei care știu prin ce a fost nevoit să treacă Ian Wright de-a lungul vieții sale. Fostul internațional englez a povestit, la un moment dat, despre problemele pe care le-a avut în familie. Fostul sportiv susține că tatăl său viteg a fost abuziv cu el, atât verbal, cât și fizic, iar relația cu mama sa a fost afectată de acest lucru.

Ian ar fi primul care ar admite că a avut o relație dificilă cu mama lui, dar la auzul veștii că cineva care are același sânge ca tine a murit nu se poate să nu te afecteze. Orice om ar fi afectat. I sa spus veștile chiar înainte de a intrat în direct, cu 30 de secunde înainte. Evident, a plecat pentru a fi alături de familia sa.”, a dezvăluit un prieten de-al lui Ian, conform celor de la The Sun.

A jucat șapte ani pentru Arsenal

Ian Edward Wright este un fost fotbalist profesionist englez și personalitate de televiziune și radio. În prezent, el este expert în BBC Sport și ITV Sport. Wright s-a bucurat de succes cu cluburile londoneze Crystal Palace și Arsenal ca atacant, petrecând șase ani cu primul și șapte ani cu acesta din urmă.

Ian Wright a ajuns la Arsenal în 1991. La vremea aceea, „tunarii” plăteau în schimbul său o sumă considerabilă, 4 milioane de euro. A jucat pentru Arsenal timp de 7 sezoane, perioadă  în care a marcat 153 de goluri în 257 de partide și a câștigat 5 trofee alături de londonezi.

Ulterior, bărbartul a mai jucat la West Ham sau Celtic, însă a rămas în memoria faniilor englezi pentru evoluțiile pe care le-a avut la Arsenal. Wright a avut și 33 de selecții pentru naționala Angliei, unde a marcat de 9 ori.