Scene emoționante în familia lui Reghecampf, între Luca și Anamaria Prodan. Lacrimi de durere. „Abia l-au iertat copiii”

Ștefănescu Dragoș / 12.07.2022, 09:01
Scene emoționante în familia lui Reghecampf, între Luca și Anamaria Prodan. Lacrimi de durere. „Abia l-au iertat copiii”

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de final. Cei doi nu ratează nicio ocazie de a-și trimite reciproc săgeți. Impresara a dezvăluit recent cât de afectați au fost copiii când au aflat de relația extraconjugală a lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria susține că Luca, baiatul cel mare al tehnicianului, l-a iertat cu greu pe tatăl său.

Anamaria Prodan, dezvăluiri dureroase din culisele divorțului de Laurențiu Reghecampf. ”Copiii abia l-au iertat”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, iar cei doi nu ratează nicio ocazie de se ataca reciproc.

În cadrul podcast-ului lui Luis Lazarus, Anamaria Prodan a dezvăluit cât de mult au suferit copiii atunci când au aflat despre relația extraconjugală a lui Laurențiu Reghecampf. Luca, fiul cel mare al tehnicianului, a venit plângând acasă când a aflat că tatăl său are o relație cu Corina Caciuc. Mai mult, Anamaria a explicat că toți copiii au fost afectați de gestul tatălui lor, pe care cu greu l-au iertat ulterior.

Băiatul meu cel mare, povestirile băiatului meu cel mare, care a venit acasă prima dată plângând. Și care abia l-a iertat. Și el și Bebe și copiii abia l-au iertat. Dacă el e cum bate vântul… S-a dus exact tras de curent. Toată lumea a  încercat să-l tragă din vârtej, iar el mai tare se trăgea în vârtej”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan le-a dat replica prietenilor lui Laurențiu Reghecampf

Recent, persoane din anturajul lui Laurențiu Reghecampf au susținut că acesta ar fi cumpărat roți pentru mașina Aneimaria Prodan. Indignată de aceste afirmații, impresara a replicat imediat. Anamaria susține că totul este o inveție ieftină, care nu este onorantă pentru un bărbat adevărat.

Când am să-mi permit să-mi iau alte mașini mari am să anunț să nu-mi mai poarte nimeni de grijă! Dacă sursele din anturajul lui Reghe declară că mi-a luat cadou roți la Ferarri, asta înseamnă că-l fac de rușine la maxim pe marele antrenor. Bărbații adevărați chiar au grijă de familie, nu și-o fură și nu dau în ziare așa ceva”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan conduce acum mașina ce fusese inițial cumpărată cadou pentru Laurențiu Reghecampf. Impresara a schimbat și numărul de înmatriculare al autoturismului. Anamaria a înlocuit astfel combinația de litere „REG”, de la Reghecampf, cu „PRD”, de la Prodan. Bolidul în valoare de aproximativ 350.000 de euro a fost un alt subiect intens discutat de către cei doi în diverse interviuri.