Scene incredibile la CFR Cluj înainte de play-off! Debeljuh l-ar fi agresat pe un membru din staff-ul lui Dan Petrescu

Octavian Vasilescu 11.03.2022, 11:30
Scene incredibile la CFR Cluj înainte de play-off! Debeljuh l-ar fi agresat pe un membru din staff-ul lui Dan Petrescu

Atacantul Gabriel Debeljuh (25 de ani) a reușit un hat-trick în victoria cu Dinamo, scor 4-1, dar la finalul jocului s-ar fi certat cu un om din staff-ul tehnic.

Scene incredibile la CFR Cluj înainte de play-off

Gabriel Debeljuh ar fi intrat într-un conflict cu masorul Viorel Boncoi, iar lucrurile ar fi degenerat la finalul partidei. GSP.ro scrie că Debeljuh a sărit să-l bată pe Boncoi după meciul cu Dinamo, iar Alexandru Chipciu și team-managerul Cristian Panin au intervenit pentru a calma spiritele.

Întregul scandal ar fi luat naștere în prima repriză, când Gabriel Debeljuh se afla pe bancă. Viorel Boncoi l-ar fi surprins pe Gabriel Debeljuh în timp ce râdea și i-a strigat: „Ce e de râs?”. Debeljuh a marcat trei goluri în repriza secundă, dar după meci s-ar fi dus la Viorel Boncoi și i-ar fi cerut explicații. Au urmat înjurături, iar Debeljuh ar fi fost gata să sară la bătaie.

Atacantul Gabriel Debeljuh a marcat 9 goluri pentru CFR Cluj în acest sezon.

Ce program are CFR Cluj în play-off

CFR Cluj începe play-off-ul de pe primul loc, cu 38 de puncte. FCSB se află pe locul 2, cu 31 de puncte. Universitatea Craiova completează podiumul, cu 27 de puncte.

  • Etapa 1: CFR Cluj – FC Voluntari
  • Etapa 2: Farul Constanța – CFR Cluj
  • Etapa 3: CFR Cluj – FC Argeș
  • Etapa 4: Universitatea Craiova – CFR Cluj
  • Etapa 5: CFR Cluj – FCSB
  • Etapa 6: FC Voluntari – CFR Cluj
  • Etapa 7: CFR Cluj – Farul Constanța
  • Etapa 8: FC Argeș – CFR Cluj
  • Etapa 9: CFR Cluj – Universitatea Craiova
  • Etapa 10: FCSB – CFR Cluj

Dan Petrescu cere schimbarea actualului format al Ligii 1

Dan Petrescu a oferit un interviu în exclusivitate pentru PlaySport. Printre multe altele, el a vorbit și despre acest subiect și a explicat care consideră că este sistemul competițional cel mai potrivit pentru Liga 1.

Pentru mine acum începe campionatul! Degeaba am făcut până acum un sezon bun, există riscul să ieși pe locul 2 sau chiar 3. Nu funcționează o logică în momentul în care rămâi fără puncte, asta nu o să înțeleg niciodată. Dacă îmi găsiți o țară normală în care să se înjumătățească punctele, atunci sunt de acord.

Ar trebui să fie 34 de etape. Joci un meci acasă și unul în deplasare, așa cum e în toată lumea. Când am luat titlul cu Unirea Urziceni, zece echipe s-au bătut la campionat. Mi se pare mult prea puțin să avem 16 echipe într-o țară atât de mare”, a mai spus Dan Petrescu în interviul acordat lui Justin Gafiuc.

Urmăriți Playsport.ro și pe