Scene ireale cu Bebeto și Reghecampf la 6 dimineața. A dat cu pumnii în ușa amantei după o urmărire ca în filme

Andrei Alexandra 16.01.2023, 15:57
Scene ireale cu Bebeto și Reghecampf la 6 dimineața. A dat cu pumnii în ușa amantei după o urmărire ca în filme

Anamaria Prodan a povestit un episod halucinant, în care protagoniști au fost Bebeto și Reghecampf. Fiul pe care antrenorul îl are împreună cu Anamaria Prodan s-ar fi dus, la ora 06:00 dimineața, la ușa unui imobil în care „Reghe” petrecea cu o amantă.

„La 06:00 dimineața s-a dus singur la ușă la amantă!”. Cum l-a urmărit Bebeto pe Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format o căsnicie timp de aproape 15 ani, având împreună și un copil, pe Bebeto. Din nefericire, în anul 2021, când neînțelegerile dintre Prodan și Reghecampf au devenit tot mai mari, Bebeto a avut poate cel mai mult de suferit, fiind minor.

Cu toate acestea, Anamaria Prodan a susținut, într-un podcast la care a luat parte în urmă cu aproximativ o lună, că fiul ei a trecut peste acele momente dificile. Potrivit spuselor ei, Bebeto nu mai vrea să audă de tatăl său, având în vedere că atunci când a avut nevoie de el, Reghecampf l-ar fi ignorat.

„Eu nu o să-mi oblig copilul niciodată (n.r. – pe Bebeto). Dar atât timp cât în trei ani nu l-a căutat, nu l-a ajutat… A strigat sus și tare că i-a plătit școala.

Bebe? Păi când i-a fost mai greu nu a fost lângă el. De fiecare dată când a venit acasă a făcut câte un scandal. Băut. Ce să înveți de la el. Știi ce mă întreabă Bebe? Eu îl oblig, îi spun: „Scrie-i lui taică-tu, răspunde-i lui taică-tu”.

Ei cum, normal că îi spun: „Ia de la taică-tu tot ce a fost bun!”. Și el spune: „Ce a fost bun la tata?”. Păi ce a fost bun, că de când mă știu te-a chinuit, ce-a fost bun? Uite, ăsta e”, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul „Tare de tot”, moderat de jurnalistul Viorel Grigoroiu.

Pentru a oferi o imagine mai amplă asupra evenimentelor care s-au întâmplat în familia ei, Anamaria Prodan a dezvăluit un episod halucinant:

„Copilul meu s-a dus la ușă la amantă, la 06:00 dimineața. Singur! Eu nu eram în țară. La 06:00 dimineața copilul meu a fost în fața ușii și bătea cu pumnii și picioarele, să iasă. Iar el, disperat, plângând, mă suna din casă de la amantă ca să îl rog pe cel mic să se urce în taxi și să plece înapoi la Snagov”, a mai adăugat Anamaria Prodan.

Urmărire ca în filme

Impresara a continuat să ofere detalii din respectivul episod. În ciuda vârstei fragede pe care o are, Bebeto ar fi realizat de unul singur o urmărire ca în filme și a descoperit locația în care tatăl său ar fi fost surprins cu amanta:

„Pentru că băiatul meu i-a deschis locația pe telefon, i-a luat numărul amantei și l-a urmărit pas cu pas. Și m-a sunat și mi-a spus, vezi că este cu o „așa”, uite acolo stă, adresa cutare. Sunt în fața ușii, la 06:00 diminața. La 14 ani!

Stătea în genunchi când a venit acasă și plângea (n.r. – Laurențiu Reghecampf). Și jura că nu va mai face în viața lui, că mama voastră e Dumnezeu. Că mama voastră e îngerul vieții mele, că tati să nu faci niciodată ce am făcut eu, că eu sunt nenorocit. Și cu ce ne-a ajutat?”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit sursei citate.

Laurențiu Junior, sau Bebeto, așa cum e poreclit de familie, va împlini 15 ani în luna august. El visează să ajungă fotbalist și în ultimele luni a evoluat pentru echipa de juniori a celor de la ARD Snagov.

Urmăriți Playsport.ro și pe