Scene ireale cu un fotbalist român celebru: l-au arestat pentru că avea desenate coarne pe poza din pașaport! „You are very stupid!”

Gabriel Eșanu 09.01.2021, 18:08
Scene ireale cu un fotbalist român celebru: l-au arestat pentru că avea desenate coarne pe poza din pașaport! „You are very stupid!”

Adrian Cristea, 37 de ani, a avut de-a lungul carierei multe momente în care a uimit cu tehnica sa. Pe de altă parte, se făcea remarcat mai mereu şi în afara terenului. Fie prin apariţiile în tabloide, fie prin numeroase întâmplări ciudate. Un astfel de caz a avut loc în ianuarie 2011, când „Prințul” a fost la un pas să fie arestat în Turcia. Era pe atunci fotbalistul celor de la U Cluj, care aveau programat un cantonament în Antalya. Doar că „Prințul” Cristea a dat tot programul peste cap din cauza problemelor neașteptate cu pașaportul. A urmat o scenă demnă de filmele de comedie, povestită de un apropiat al fostului fotbalist.

Adrian Cristea, arestat pe aeroport în Turcia: „Fiică-mea mi-a făcut ochelari şi urechi mari în poza de la paşaport”

„Mai întîi, Adrian şi-a uitat paşaportul acasă, de au intrat toţii şefii în panică, fiindcă risca să dea tot programul de zbor peste cap. În fine, Prinţul a luat un taxi, s-a dus acasă, a luat paşaportul, l-a dat delegatului, n-a fost nici o problemă pînă s-a ajuns în Turcia. Nimeni n-a băgat însă de seamă ce urma”, și-a început respectivul relatarea pentru GSP.

Când toată lumea credea că problemele au trecut, ele abia începuseră. Pentru că Poliția de Frontieră din Turcia l-a luat imediat la ochi pe același Adrian Cristea. I-au spus că are coarne desenate pe poza din paşaport. În realitate erau nişte urechi mari, pe care le desenase fiica sa.

„Erau trei cu armele îndreptate spre el, de parcă era criminal. «Ce-ai făcut, mă, de te-au luat aştia?!», s-au impacientat oficialii clubului, dar Adrian dădea nedumerit din umeri. Cînd colo, unul dintre poliţişti, cu o faţă fioroasă, i-a arătat delegatului paşaportul lui Cristea. Al nostru se uită la document şi pufneşte în rîs. Nici nu se vedea faţa fotbalistului, era mînjit tot cu marker negru.

A povestit atunci Adrian: «Păi da, fiindcă plîngea fiică-mea de se cutremurau geamurile, i-am dat paşaportul să se joace cu el. Nu mai ştiam ce să fac ca s-o liniştesc. Ea s-a cuminţit, dar abia apoi am observat că a desenat pe paşaport. Mi-a făcut «ochelari negri», în jurul ochilor, şi urechi mari. Ce să mai fac acum?!”, este continuarea halucinantă a problemelor întâmpinate de Adrian Cristea în Turcia.

Concluzia despre „Prinţul Cristea”: „El nu avea niciun stres. O să trăiască 100 de ani”

Adrian Cristea a fost arestat pentru doar un sfert de oră. A avut noroc că unul dintre șefi a acceptat ca românul să fie eliberat. Nu înainte, însă, de a-i transmite un mesaj deloc măgulitor, în limba engleză. Dar până la urmă totul s-a terminat cu bine şi pentru „Prinţ”, care nu a fost deloc agitat de toată nebunia pe care a provocat-o la aeroport.

„Se uita ăla la paşaport, apoi la Cristea, apoi iar la document, apoi iar la Cristea. Un altul îi explica povestea în limba lor. L-a studiat şeful pe toate părţile, după care se uită uşor nedumerit la Adrian şi-i zice: «Hmm, you’re stupid! Very stupid!». După vreun sfert de oră l-au eliberat pe Cristea, care n-avea nici o teamă. Omul ăsta o să trăiască 100 de ani, că n-are nici un stres. L-au pus la revenirea în ţară să-şi facă alt paşaport, ăla nu se mai putea folosi”, a mai spus prietenul lui Cristea.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe