Scene ireale după „U” Cluj – Slobozia. Scandalul de pe teren a continuat la vestiare. Adrian Mihalcea: “Eu am luat pumni!”

Octavian Vasilescu 30.04.2022, 18:36
Scene ireale după „U” Cluj – Slobozia. Scandalul de pe teren a continuat la vestiare. Adrian Mihalcea: “Eu am luat pumni!”

Unirea Slobozia a reușit o mare surpriză în play-off-ul din Liga 2 și a învins Universitatea Cluj, scor 2-1, în etapa cu numărul 7.

La finalul partidei a existat o ciocnire violentă între cele două tabere. Jucătorii și oamenii din staff s-au împins și s-au lovit în zona vestiarelor, informează Digi Sport.

Scandal după meciul „U” Cluj – Slobozia 1-2

La flash-interviu, antrenorul de la Slobozia, Adrian Mihalcea (45 de ani), a spus că a fost lovit cu pumnii de către anumiți jucători de la Universitatea Cluj.

Noi ne luptăm pentru locul patru, vrem să ajungem la baraj. De ce toată povestea asta? Că ne plătește cineva… de ce? La noi nu este așa, am încurcat toate echipele.

Nu mi se pare deloc normal ce s-a întâmplat la final. Am luat pumni, eu, antrenor al echipei, am luat pumni de la jucătorii echipei adverse, în acel meleu. E un lucru grav, e un meci de fotbal. Am câștigat pe final, dar nu mi se pare normal ce s-a întâmplat la final.

La fotbal, în repriza a doua au fost mult mai buni decât noi. Ceea ce s-a întâmplat după meci e dezamăgitor. E final de play-off, au fost meciuri tensionate. Ei au un obiectiv major, iar lumea ne consideră foarte slabi pe noi. Cred că a deranjat victoria noastră de azi. Sunt îngrijorat”, a spus Mihalcea, la finalul partidei cu „U” Cluj.

Cum arată acum clasamentul din Liga 2

Universitatea Cluj a picat pe loc de baraj după această rundă, ca urmare a eșecului cu Unirea Slobozia. Hermannstadt a revenit pe locul 2, grație succesului cu Concordia Chiajna.

  1. Petrolul – 57 pct.
  2. Hermannstadt – 56 pct.
  3. Universitatea Cluj – 54 pct.
  4. CSA Steaua – 45 pct.
  5. Concordia Chiajna – 40 pct.
  6. Unirea Slobozia – 39 pct.

Etapa se incheie duminică, 1 mai, cu derby-ul Petrolul – Steaua București. Partida va avea loc de la ora 14:30.

VIDEO Antrenorul de la „U” Cluj, Erik Lincar, a fost invitat la PlaySport Live

Urmăriți Playsport.ro și pe