Schimbare de planuri pentru Ionuţ Radu! Fotbalistul român a refuzat patru echipe, până în momentul de faţă

Bordei Radu / 19.07.2021, 18:40
Schimbare de planuri pentru Ionuţ Radu! Fotbalistul român a refuzat patru echipe, până în momentul de faţă

Schimbare de planuri pentru Ionuţ Radu! Fotbalistul român pare să se fi răzgândit și acum ar dori să continue la Inter. Pelcarea lui antonio Conte pare să îl fi făcut pe goalkeeperul naționalei României să reconsidere poziția sa. Portarul era disperat să meargă la o echipă unde să aibă șansa să joace. Sezonul trecut nu jucase deloc.

Venirea lui Simone Inzaghi ar putea schimba, însă, acest lucru. Fostul antrenor al lazialilor l-ar putea folosi mai des, chiar dacă Samir Handanovic rămâne numărul 1, la Milano. Cu toate acestea, internaționalul român are șanse mari să rămână și să se lupte pentru titularizare.

Schimbare de planuri pentru Ionuţ Radu! Fotbalistul român a refuzat patru echipe, până în momentul de faţă

Ionuț Radu n-a dus lipsă de admiratori. Și în Italia, dar nu numai, au fost destule echipe care l-au căutat pe goalkeeperul român. Presa specula că viitorul românului va fi în altă parte. Din Italia echipe precum Verona, Empoli sau Udinese erau interesate de portarul de 22 de ani. Iar acesta era interesat să continue în Italia, într-un campionat pe care îl cunoaște foarte bine.

Mai mult, Radu avea admiratori și din alte campionate. Real Sociedad este formația care l-a urmărit de ceva timp pe portarul care a făcut furori la Europeanul de tineret din 2019. Bascii vor neapărat încă un goalkeeper pentru a-l înlocui pe veteranul, Miguel Angel Moya, al cărui contract a expirat în această vară. Cu toate acestea, echipa din La Liga va trebui să se reorienteze, pentru că Radu nu a dat curs interesului niciuneia dintre echipe.

Radu pare tentat să rămână. Portarul a impresionat în ultimul amical și ar putea avea șansa să apere

Chiar dacă veteranul Handanovic este de neînlocuit, în acest moment, Radu a demonstrat că, atunci când primește o șansă, poate să fie un portar foarte bun. S-a văzut și la Lugano Cup, unde Inter a disputat un meci cu echipa gazdă. Radu a intrat după o oră, iar meciul a ajuns la loviturile de departajare, acolo unde portarul român a ieșit în evidență. Radu a reușit să pareze două lovituri și a fost eroul partidei.

Presa italiană l-a ridicat în slăvi și Simone Inzaghi se pare că a fost și el surprins pozitiv. De aceea, există posibilitatea ca Radu să nu părăsească campioana Italiei, în această vară. Un alt argument îl reprezintă și salariul de 2,2 milioane de euro, care nu ar putea fi plătit de alte echipe.