Schimbare majoră: Ce se întâmplă cu show-ul Survivor România începând cu data de 8 mai 2023. Anunțul făcut de Domnul Dan

Alex Cazacu 06.05.2023, 13:19
Schimbare majoră: Ce se întâmplă cu show-ul Survivor România începând cu data de 8 mai 2023. Anunțul făcut de Domnul Dan

În ediția din 3 mai, concurenții rămași la Survivor România 2023 s-au întâlnit în sala de Consiliu. Robert și Ștefania au așteptat cu sufletul la gură votul telespectatorilor, ei fiind propuși pentru eliminare. De această dată, concurentul care a părăsit competiția a fost Robert Moscalu. Prezentatorul emisiunii a anunțat și o schimbare majoră. Ce se întâmplă cu show-ul începând din 8 mai, puteți afla în continuare.

Ce se întâmplă la Survivor începând cu data de 8 mai 2023. Anunțul a fost făcut de Daniel Pavel

În competiția de la Pro TV au mai rămas doar 7 concurenți. În ediția de miercuri, 3 mai, Daniel Pavel a anunțat cum se vor desfășura de acum jocurile la Survivor România 2023. Conform spuselor prezentatorului, concurenții rămași în competiție trebuie să își facă noi alianțe, atunci când știu că se apropie linia de finish.

„Săptămâna viitoare, cea mai mare provocare pentru ei este să reia din nou sistemul cu vieți. De asemenea, când știu că se apropie la linia de finish, trebuie să facă noi alianțe. La fel, va exista un singur purtător de colan. Se adaugă tensiune, adrenalină, la tot ce trăiesc concurenții în fiecare zi”, a spus Daniel Pavel.

Daniel Pavel: „Încep să cadă concurenții”

Totodată, prezentatorul emisiunii a precizat că efortul concurenților va fi mult mai mare, ținând cont de faptul că aceștia vor fi nevoiți să lupte cu același adversar de mai multe ori. Însă acest lucru le oferă posibilitate de a se îmbunătăți.

„Efortul lor se dublează, poate chiar se triplează, pentru că trebuie să lupte cu același adversar, fată sau băiat, de mai multe ori. Asta îți conferă și șansa de a te îmbunătăți.

Deja ei își cunosc puterea de luptă, tacticile, punctele tari, punctele slabe, însă pe de altă parte dacă psihicul nu este acum lamă de oțel atunci încep să cadă concurenții, pentru că s-au tot izbit, s-au tot lovit și au văzut că pierd. Psihicul este în această etapă factorul esențial”, a adăugat Pavel.

Ce se întâmplă cu show-ul Survivor România începând cu data de 8 mai 2023. Anunțul făcut de Daniel Pavel
Ce se întâmplă cu show-ul Survivor România începând din 8 mai. Anunțul făcut de Daniel Pavel

Robert Moscalu, despre experiența sa la Survivor 2023

După cum menționam și în rândurile de mai sus, Robert Moscalu este ultimul concurent eliminat de la Survivor. El a părăsit competiția în ediția din 3 mai și a fost foarte emoționat înainte de a afla rezultatul voturilor.

„Nu plâng pentru că pot pleca acasă, ci pentru că mi-au venit în minte multe imagini cu oamenii ăștia frumoși și nu pot să mă abțin. Nu plâng că voi pleca acasă, ci că o să îmi fie dor de oamenii ăștia. (…)

Nu mai am cuvinte. A fost cea mai emoționantă nominalizare dintre cele 4 și m-a bulversat, cutremurat”, a spus fostul concurent.

Urmăriți Playsport.ro și pe