Schimbări importante la FCSB înainte de meciul cu Dinamo

Bădulescu Silvian / 26.01.2022, 14:48
Schimbări importante la FCSB înainte de meciul cu Dinamo

Dinamo București și FCSB se întâlnesc în derby-ul programat duminică, 30 ianuarie, pe stadionul „Dinamo”. După egalul din etapa precedentă, cu CFR Cluj, roș-albaștrii pot alinia un prim „11” schimbat mai multe de jumătate.

Claudiu Keșeru, out din linia de start

Echipa din Berceni pregătește schimbări majore în primul „11” pentru confruntarea de duminică. Nu mai puțin de cinci jucători noi față de partida cu CFR Cluj vor apărea în echipa lui Toni Petrea.

Crețu, Vinicius și Radunovic vor reveni în defensiva roș-albaștrilor, Oaidă îi va lua locul lui Șut la mijlocul terenului, în timp ce Dumiter va fi titularizat în ofensivă.

Ovidiu Popescu și Adrian Șut au fost avertizați în partida cu campioana României și sunt suspendați pentru derby-ul cu Dinamo. Ianis Stoica a acuzat o amigdalită acută și este pe tratament cu antibiotice. Șansele ca el să evolueze în „Ștefan cel Mare” sunt minime.

De asemenea, Claudiu Keșeru a avut o evoluție ștearsă cu CFR Cluj și a fost înlocuit la pauză. Patronul Gigi Becali l-a scos din echipă, iar șansele ca acesta să mai îmbrace tricoul echipei sunt minime.

Cum ar putea arătat FCSB în meciul cu Dinamo: Vlad – Crețu, Vinicius, Cristea, Radunovic – Olaru, Oaidă, Tănase – Cordea, Dumiter, Octavian Popescu.

Dinamo va juca în tricouri speciale

Suporterii acționari ai clubului Dinamo București au anunțat că jucătorii vor purta tricouri negre, speciale, pe care sunt inscripționate 2000 de nume ale membrilor cotizanți.

Tricourile negre, cu 2000 de suporteri, au devenit simbolul salvării. Asta le dă valoare mai mult decât orice. Tricourile au fost expediate către suporteri și, în proporție de 98%, au ajuns în posesia lor. Duminică, vor căpăta și mai multă valoare, pentru că vor deveni tricourile oficiale de joc.

Era una dintre promisiunile făcute suporterilor. Știm că mai avem o promisiune în așteptare. Nu ne oprim. Vom face tot posibilul să ducem până la capăt tot ce am început. Pentru a putea fi îmbracate în meciurile oficiale, eram obligați să alegem o altă culoare în afara celor care sunt deja folosite în echipamentul din acest sezon.

Duminică vom fi acolo. Nu doar în Peluză, nu doar în tribune, ci și pe piepturile jucătorilor. Pornim cu șansa a doua, dar băieții noștri vor juca din adâncul inimii. Pentru ei, pentru emblema de pe piept și pentru toți acei suporteri care au dat totul pentru Dinamo.

P.S.: Prin aceste tricouri, toți suporterii de departe vor fi prezenți, în mod simbolic, pe stadion” se arată în comunicatul emis pe pagina de Facebook „Program Doar Dinamo București”.