Scouterul Gigi Becali a pregătit strategia de achiziții la FCSB! Toată lumea are interzis la transferuri: „Doar eu am voie”

Marian Cărăvan / 12.05.2021, 20:08
Scouterul Gigi Becali a pregătit strategia de achiziții la FCSB! Toată lumea are interzis la transferuri: „Doar eu am voie”

Gigi Becali își impune încă o dată punctul de vedere. Dacă e „omul cu banii”, el „taie și spânzură”. Finanțatorul FCSB își asumă acum rolul de scouter pentru echipa sa. Gigi Becali a pregătit strategia de achiziții la FCSB. Nimeni nu poate trece peste capul patronului când e vorba de transferuri.

Scouterul Gigi Becali a pregătit strategia de achiziții la FCSB!

Cu toate că s-a împiedicat runda trecută de Academica Clinceni, într-un moment în care CFR a „dat-o de gard” în Gruia, FCSB e în continuare cu gândul la titlu. Chiar dacă „finala campionatului” se va disputa în ultima etapă pe terenul rivalei. Nu o eventuală ratare a titlului îl frământă pe Gigi Becali, cât mai degrabă politica de transferuri. Patronul FCSB joacă tare și își asumă rolul de scouter. Le-a interzis clar tuturor să se mai implice în aducerea de jucători la roș-albaștri. Gigi Becali a mers pe mâna managerului general, însă acum pare decis să se ocupe personal de aducerea de jucători.

Asta după ce a fost nemulțumit de croatul Ante Vukusic, care a bifat doar 6 meciuri în tricoul FCSB, fără să marcheze vreun gol. Pracic, de la începutul lunii martie, Vukusic nu a mai prins niciun minut în echipa antrenată de Toni Petrea. E greu de crezut că Gigi Becali nu are niciun amestec în această poveste cu fotbalistul adus de Meme Stoica. După ce de multe ori a impus formulele de start ale celor de la FCSB sau schimbările din timul meciurilor, acum Gigi Becali își asumă rolul de scouter. A pregătit strategia de achiziții la FCSB și nimeni în afară de el nu se va ocupa de transferuri.

Nu se mai bagă nimeni. De acum doar eu fac transferurile la FCSB”, le-ar fi transmis Becali apropiaților, consemnează sport.ro.

Scouterul Gigi Becali a pregatit strategia de achizitii la FCSB. Toata lumea are interzis la transferuri: „Doar eu am voie”
Scouterul Gigi Becali a pregatit strategia de achizitii la FCSB. Toata lumea are interzis la transferuri: „Doar eu am voie”

Ante Vukusic, pe „lista neagră” a lui Becali

Nu au trecut decât câteva săptămâni de la transferul lui Ante Vukusic la FCSB și Gigi Becali a dat verdictul în privința croatului. Deși s-a aflat în lot la unele meciuri importante, Vukusic nu a fost folosit nici atunci când jocul o impunea. Încă din sezonul regular au apărut semne de întrebare în privința soartei atacantului croat.

În vârstă de 29 de ani, Vukusic a semnat în iarnă cu FCSB. A venit la gruparea patronată de Gigi Becali din postura de jucător liber de contract. Are în contract o opțiune de prelungire pe încă două sezoane, dar cum nu s-a putut impune în echipa lui Toni Petrea, se va despărți de FCSB la capătul acestui sezon. E clar că nu e o opțiune pentru atacul FCSB, din moment ce nu este folosit nici atunci când jocul o impune. Gigi Becali vrea să scape cât mai repede de fotbalistul cotat la 450.000 de euro.