Scuffet a făcut minuni în poarta CFR-ului, dar nu a putut evita eșecul cu FCSB: „Am făcut tot ce am putut” + Andrei Burcă, descumpănit: „Nici nu știu ce să zic”

Gabriel-Alexandru Ioniță 05.02.2023, 23:33
Scuffet a făcut minuni în poarta CFR-ului, dar nu a putut evita eșecul cu FCSB: „Am făcut tot ce am putut” + Andrei Burcă, descumpănit: „Nici nu știu ce să zic”

Simone Scuffet a fost cel mai bun jucător al CFR-ului în meciul cu FCSB, pierdut de campioană pe teren propriu cu scorul de 1-0 în etapa cu numărul 24 din Superligă. Portarul italian a fost învins în cele din urmă în minutul 88 de Malcom Edjouma, cu o execuție de finețe.

Simone Scuffet nu a putut împiedica eșecul CFR-ului cu FCSB

La finalul partidei, Scuffet s-a arătat, în mod evident, dezamăgit de acest deznodământ. El a subliniat că este nevoie ca el și coechipierii lui să își rezolve problemele, legate de joc, în perioada imediat următoare.

Este păcat că am primit acel gol pe final. Am făcut tot ce am putut. Trebuie să lăsăm acest eșec în spate. Nu avem nicio scuză pentru asta. Vom avea meciuri foarte grele în etapele viitoare și trebuie să muncim din greu.

Trebuie să analizăm împreună și să încercăm să găsim soluții. Pentru noi orice înfrângere este foarte dureroasă. Campionatul este foarte greu, sunt cel puțin 5 echipe în lupta pentru titlu. Se va juca până în ultimele meciuri. Trebuie să încercăm să ne rezolvăm problemele”, a spus Simone Scuffet la finalul partidei cu FCSB.

Andrei Burcă: „Mergem acasă triști, îmi este ciudă”

Andrei Burcă a apreciat că echipa sa ar fi putut obține totuși un egal în acest meci, întrucât a fost superioară în repriza secundă. Fundașul central al CFR-ului s-a arătat foarte dezamăgit de acest rezultat, dar a spus că lupta la titlu nu se schimbă cu nimic după acest meci.

„Nici nu știu ce să zic. Nu am început meciul așa de bine, prima repriză le-a aparținut. A doua repriză consider că am controlat-o. Vine acea fază, nu am fost atenți și e păcat pentru că am muncit foarte mult pe acest gazon, pe acest frig. Mergem acasă triști. Îmi este ciudă. Mă interesează de la meci la meci să nu iau gol. Trebuie să ne dea de gândit prima repriză.

Trebuie să venim mai repede la meci, din primul minut. Per total, ce arată tabela asta am meritat, dar cred că un rezultat de egalitate era mai echitabil. Campionatul se joacă, sunt multe echipe puternice. Trebuie să ne revenim, să analizăm foarte bine ce am făcut în această seară”, a spus și Andrei Burcă.

Cum au arătat cele două echipe:

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Yuri,. Burcă, Camora – Boateng, Muhar, Cvek – Petrila, Janga, Krasniqi
Rezerve: Bălgrădean, Braun, Kolinger, Hoban, Bordeianu, Deac, Fica, Birligea, Yeboah
Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru – Cordea, Compagno, Oct.Popescu
Rezerve: Vlad, Crețu, Haruț, Miculescu, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu
Antrenor: Mihai Pintilii

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj
Arbitru: Sebastian Colțescu / Asistenți: Daniel Mitruți și George Neacșu
Arbitru VAR: Sorin Costreie / Arbitru A. VAR: Mircea Orbuleț

Urmăriți Playsport.ro și pe