Se adâncește criza la Dinamo, FCSB ajunge la a șasea victorie consecutivă în Liga 1, Iosif își joacă postul la Rapid, cu FCU Craiova. Comentăm totul, la PlaySport LIVE!

Sorin Chiriac / 01.11.2021, 15:17

Dinamo ajunge la 11 meciuri fără victorie în Liga 1 și arată ca o pretendentă serioasă la retrogradare, în ciuda venirii lui Mircea Rednic. Noile achiziții sunt așteptate să transforme echipa din Ștefan cel Mare, dar acesta pare un proces de durată. FCSB, în schimb, continuă seria victoriilor sub comanda lui Edi Iordănescu. Deși nu joacă chiar fotbalul spectacol dorit de patron, roș-albaștrii bifează a șasea victorie consecutivă în campionat și arată că are forța să se bată la titlu.

Reghe e pe val la Craiova

Bătălia nu se va da însă doar cu CFR Cluj, care continuă să se întărească la nivel administrativ, prin aducerea a două nume importante, Cristi Balaj și Dani Coman, ci și cu Universitatea Craiova. Echipa lui Laurențiu Reghecampf este, fără doar și poate, noua senzația a Ligii 1. În ultimele 5 partide de campionat trupa patronată de Mihai Rotaru are 3 meciuri în care a înscris câte 5 goluri și ajunge la 7 victorii consecutive în toate competițiile. Adică fotbalul șampanie dorit de omul cu banii din Bănie. Pe lângă succesul echipei, se remarcă și valoarea individuală. Andrei Ivan, cu cele 4 goluri marcate contra Mioveniului, devine omul numărul unu al oltenilor și principala ”marfă” de export, după Alex Cicâldău.

Iosif e ”pe făraș” la Rapid!

La Rapid, spiritele par a se mai fi calmat, dar este clar că Mihai Iosif nu mai are parte de liniștea câștigată de începutul furibund de campionat și nici de susținerea necondiționată a fanilor. Ultrașii din Giulești s-au ridicat împotriva omului pe care susțin că ei l-au pus la cârma echipei și fiecare partidă pare decisivă pentru tehnician. De altfel, meciul din această seară, de la 2o:30, contra lui FCU Craiova 1948, este unul foarte important pentru parcursul viitor al echipei ”feroviare”.

La PlaySport LIVE ești le curent cu tot ce mișcă în fotbalul românesc!

Toate cele de mai sus sunt motive suficiente ca ediția PlaySport LIVE din această seară să fie una extrem de interesantă! Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu nu îi vor menaja pe protagoniștii Ligii 1 și vor încerca să afle toate amănuntele care fac diferența. Nu vor fi singuri în acest demers, ci vor solicita reacții de la antrenori, jucători, patroni și președinți de club. Cel mai important va fi însă aportul vostru, al privitorilor pe care îi așteaptă cu întrebări pertinente pe toate canalele de comunicare!

PlaySport LIVE: luni, marți și vineri, de la 18:00

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.