Se adună problemele la FCSB. Doi titulari importanți ar putea lipsi la meciul cu Universitatea Craiova

Bordei Radu 17.09.2022, 11:35
Se adună problemele la FCSB. Doi titulari importanți ar putea lipsi la meciul cu Universitatea Craiova

FCSB și Universitatea Craiova au mare nevoie de puncte, iar meciul direct nu putea pica într-un moment mai prost. Revederea dintre Mirel Rădoi și Nicolae Dică nu va fi una prea fericită. Mai ales antrenorul bucureștenilor are multe de rezolvat înainte de partida de duminică.

Probleme mari pentru FCSB înainte de partida cu Universitatea Craiova. Nicolae Dică stă cu mari emoții

Bucureștenii au doar în victorie în 8 etape și gluma s-a îngroșat. Este greu de crezut că vicecampioana României nu va prinde play-off-ul, dar titlul pare tot mai departe. Singura consolare este că nici marile rivale, CFR Cluj sau Universitatea Craiova nu o duc cu mult mai bine. Dar Farul și Rapid au deja un avantaj foarte mare în fruntea clasamentului. Iar acesta se poate mări dacă echipa lui Dică nu se va întoarce cu puncte de la Craiova. Această misiune este tot mai dificilă, mai ales că Edjouma, devenit piesă de bază este suspendat. Iar Dică ar mai putea pierde doi jucători importanți.

Florinel Coman este accidentat, de aceea nu a jucat cu Anderlecht. Acum este la RMN, vedem cât de gravă este situația lui. Nu știu ce să zic. Edjouma și Bouhenna sunt și ei în această situație. Malcolm era oricum suspendat, dar Coman a suferit o tendinită cu Voluntari. Și la cordea sunt unele probleme, nu este deloc o situație bună, a comentat Mihai Stoica, la Orangesport

Andrea Campagno îi dă speranțe lui Gigi Becali în privința transferului lui Bauza

Andrea Compagno (26 de ani) compară situația lui cu cea a lui Juan Bauza (26 de ani). Atacantul crede că fostul său coleg de la FC U Craiova îl va putea urma curând la FCSB. Compagno a fost întrebat despre Bauza la finalul partidei cu Anderlecht.

Este un jucător foarte bun, dar și un băiat foarte bun. Însă, nu e respectuos din partea mea să spun dacă vine sau nu la Steaua, pentru că am colegi foarte buni la echipă. Nu e frumos să vorbesc despre un alt jucător. În plus, nici nu-mi place să fac asta.Cât despre clauza de reziliere, nu e treaba mea. Dar, și eu aveam o clauză de trei milioane și am fost vândut la jumătate. Poate așa va fi și la el. Are clauză de 8 milioane, dar poate va pleca pe două milioane de euro.

Sau la jumătate, pe patru milioane. Însă, nu e treaba mea asta, este a patronului”, a spus Compagno.