Se anunță infern la cel mai tare meci al anului pentru Dinamo. Au mai rămas 1000 de bilete disponibile pentru jocul cu PSG

Gabriel-Alexandru Ioniță 19.10.2022, 18:40
Se anunță infern la cel mai tare meci al anului pentru Dinamo. Au mai rămas 1000 de bilete disponibile pentru jocul cu PSG

Dinamo se pregătește de cel mai important meci al sezonului, super-duelul cu Paris Saint-Germain din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. Partida se va disputa în Sala Polivalentă din Capitală, iar fanii „dulăilor” au de gând să facă o atmosferă pe măsura acestui eveniment special.

Dinamo va avea parte de o atmosferă de vis la super-duelul cu Paris Saint-Germain din Liga Campionilor la handbal masculin

Campioana României se află într-un moment bun în competiție, un motiv în plus pentru suporteri să ia cu asalt sala la meciul cu campioana Franței și una dintre cele mai bune echipe din lume. Dinamo, echipă antrenată de spaniolul Xavier Pascual, a învins recent FC Porto, scor 32-27, prima victorie din grupa A a acestei ediții de Liga Campionilor, din care mai fac parte SC Magdeburg, GOG, Telekom Veszprem, Orlen Wisla Plock și HC Zagreb.

Astfel, entuziasmul fanilor dinamoviști este la cote foarte înalte înaintea duelului cu PSG, cea mai bogată echipă de handbal din lume. Astfel, ei au luat cu asalt casele de bilete și sunt șanse foarte mari ca Sala Polivalentă să fie arhiplină la partida care se va disputa pe data de 26 octombrie cu începere de la 19:45.

Anunțul făcut de clubul din Ștefan cel Mare: au mai rămas doar 1000 de bilete disponibile

„Șapte zile până la marele meci cu PSG Handball. Doar 1.000 de bilete au mai rămas la vânzare!

Peste o săptămână avem din nou întâlnire cu handbalul de top din EHF Champions League. La București vine echipa superlativelor, PSG Handball, campioana Franței, cea mai bogată echipă din competiție: buget anunțat la începutul sezonului de 16,365 milioane euro.

Se anunță din nou o atmosferă de zile mari, pentru că 4000 de locuri sunt deja ocupate. Mai sunt doar 1000 de bilete la vânzare, care mai mult ca sigur se vor epuiza până la startul jocului. Noi suntem siguri că meciul se va disputa cu o sală arhiplină (record de asistență pentru acest sezon).

Împreună suntem mai puternici”, au transmis cei de la CS Dinamo prin intermediul rețelelor de socializare.

Urmăriți Playsport.ro și pe