Se anunță infern la derby-ul Dinamo – Steaua: „Suporterii așteaptă asta de ani întregi”

Robert Zanfir 02.09.2022, 21:46
Se anunță infern la derby-ul Dinamo – Steaua: „Suporterii așteaptă asta de ani întregi”

Adi Popa (34 de ani) este convins că derby-ul dintre Dinamo și Steaua, din Liga 2, este așteptat de suporteri de mai mulți ani. CSA Steaua a câștigat cu Poli Iași, 2-1, într-un meci care a contat pentru etapa a 5-a. Adi Popa joacă pentru „militari” din septembrie 2021. Are în palmares și trei titluri cu FCSB.

Adi Popa a marcat cu Poli Iași, una dintre candidatele la promovare. CSA Steaua câștigă al treilea meci din cele cinci etape jucate până acum în Liga 2. „Militarii” au un moral bun înaintea derby-ului cu Dinamo, în ciuda faptului că nu vor putea promova nici în acest sezon. De partea cealaltă, „câinii” nu pot spera la promovare nici dacă ar vrea. Echipa se afundă tot mai mult spre Liga 3.

Se anunță infern la derby-ul Dinamo – Steaua

După o adevărată telenovelă, derby-ul Dinamo – Steaua și-a găsit un loc de desfășurare. Va avea loc pe Arena Națională, după cum Playsport a anunțat în exclusivitate. Adi Popa este convins că stadionul va fi plin. Fostul mijlocaș al FCSB spune că partida este așetptată de ani mulți de cele două tabere.

„Cu Dinamo, e meciul așteptat de toată suflarea stelistă cred că din 2017. Mă aștept să fie un meci cu casa închisă, un spectacol atât în tribune, cât și în teren, un meci de fair play, deși va fi foarte greu.

Știm de când au retrogradat că ăsta e cel mai important meci pentru suporterii noștri și nu cred că trebuie să-i dezamăgim, că au așteptat acest meci încă din Liga a patra.

Eu am atâtea meciuri cu Dinamo în diferite perioade si știu că ei se autodepășesc la astfel de meciuri si fanii îi transformă parcă în alta echipă.

Sunt meciuri speciale și o să vedeți că nu vor arăta așa rău cum au arătat până acum. Ce prefer? O victorie cu Dinamo, în loc de calificarea în play-off”, a spus Adi Popa.

Daniel Oprița: Este prima victorie de care mă bucur!

Daniel Oprița a fost foarte bucuros la finalul partidei cu Poli Iași. Steaua a câștigat primul meci pe Ghencea, iar antrenorul primul duel direct cu Claudiu Niculescu.

„Am trăit cu mari emoții, nu mi-aș fi dorit să ne dea gol în ultimele minute ca să trăim așa acest final. Era puțină presiune, pentru că nu reușisem să câștigăm niciun meci acasă.

Cu atât mai mult cu cât jucam împotriva Iașiului, o echipă bună, poate principala favorită la promovare. Nu câștigasem niciodată împotriva lui Niculescu și azi am reușit primele 3 puncte acasă din acest sezon.

E prima victorie în care pot să spun că mă bucur, pentru că, la celelalte, am intrat în vestiar și am fost foarte supărat, sincer. La Slatina nu am putut să mă stăpânesc pentru felul în care am jucat, iar la Dumbrăvița, la fel, fără atitudine.

Îmi doresc să fim ca azi, să avem atitudine. Am mai sacrificat și eu spectacolul, să jucăm la rezultat, să ne închidem, pentru că toate echipele care vin aici asta încearcă. Dacă văd că așa se joacă fotbalul, încercăm să ne adaptăm”, a spus Daniel Oprița.

CSA Steaua – Poli Iași 2-1. ECHIPELE DE START:

CSA Steaua: Dincă – Drăghici, Sabău, Wallace, Corbu – Balgiu, Ș. Pacionel Popa, Bodișteanu – Gheorghe, Chipirliu (cpt.)
Antrenor: Daniel Oprița

Poli Iași: Knoflach – Martac, Lică, Tincu (cpt.), Finică – Anton, Cristea, Marchioni, Hunte – Roman, Harrison
Antrenor: Claudiu Niculescu

  • Dinamo – Steaua va avea loc vineri, 9 septembrie, de la 21:30
Urmăriți Playsport.ro și pe