Se anunță spectacol la UTA – Dinamo. Partida se joacă sold oud!

Giosanu Catinca 10.02.2022, 15:49
Se anunță spectacol la UTA – Dinamo. Partida se joacă sold oud!

Interes uriaș pentru UTA – Dinamo. Meciul din etapa cu numărul 26 a Ligii 1 se va disputa cu casa închisă. Biletele au fost vândute în numai oră de la punerea lor în vânzare, iar asta nu poate decât să îi bucure pe jucătorii celor două formații.

Meciul UTA Arad – Dinamo se va disputa cu casa închisă

Suporterii echipei pregătite de către Ionuț Badea așteaptă cu nerăbdare meciul de duminică. Evoluțiile bune din ultimele două etape ale echipei dublate de rezultate pozitive, la care se adaugă perspectiva unei victorii entuziasmante în fața unui adversar aflat într-o degringoladă totală, i-au făcut pe fanii arădenilor să achiziționeze în mai puțin de o oră întreg stocul de bilete online pus în vânzare de club.

Miza partidei este una importantă pentru ambele echipe. UTA speră să ajungă în play-off, în timp ce pentru Dinamo orice punct este vital în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Cu toate acestea, nu au fost scoase la vânzare decât câteva sute de bilete.

Trebuie menționat că partida se va juca cu restricții în ceea ce-i privește pe spectatori, 30% din capacitatea arenei.

S-au vândut toate biletele pentru derby

Elevii lui Ionuț Badea (46 de ani) au bifat o remiză albă, marți seară, pe terenul campioanei CFR Cluj, după ce în etapa trecută se impuneau în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Ambele echipe au avut un timp redus de recuperare înainte de acest meci. Speram într-un egal. Gândurile noastre au fost puse mai mult pe ceea ce aveam să facem pe teren, mai puțin pe victorie. A fost destul de echilibrat. Au fost momente în care CFR a presat, dar echipa a răspuns bine.

Faptul că nu am primit gol în două meciuri consecutive este o bază pe care putem construi. Per ansamblu, pot spune că lucrurile au funcționat bine spre foarte bine, mă aștept ca în continuare să creștem.”, a declarat antrenorul celor de la UTA, după partida cu CFR Cluj.

După egalul din Gruia, feroviarii s-au distanțat la nouă puncte de FCSB. Gruparea roș-albastră are, însă, un meci mai puțin disputat, cu Academica Clinceni. De partea cealaltă, UTA se poziționează pe locul 10, cu 32 de puncte, și păstrează în continuare șanse la un loc de play-off.