“Se aruncă în fața glonțului pentru Gigi!” Cine e omul în care Becali are cea mai mare încredere

Bogdan Solomon 28.03.2023, 13:36
“Se aruncă în fața glonțului pentru Gigi!” Cine e omul în care Becali are cea mai mare încredere

O mulțime de angajați au trecut de-a lungul timpului prin „curtea” lui Gigi Becali, dar numai unul i-a fost loial indiferent de situație și a reușit să-i câștige încrederea. Legătură extrem de strânsă, motiv pentru care latifundiarul din Pipera nu ezită să lase în grija acestei persoane chiar și cele mai prețioase bunuri.

Ionuț Luțu, omul în care Gigi Becali are cea mai mare încredere

Potrivit lui Dumitru Dragomir, este vorba despre Ionuț Luțu, nimeni altul decât fostul fotbalist al Stelei, Rapidului, Universității Craiova sau al celor de la Galatasaray, câştigător al Cupei României cu roș-albaștrii, în 1999, respectiv al Supercupei cu giuleștenii, în 2003.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal și-a exprimat convingerea că acesta îi este atât de loial lui Gigi Becali încât și-ar pune în pericol propria viață pentru a-i sări în ajutor, dacă ar fi nevoie. Ba chiar a relatat, în sprijinul afirmațiilor sale, un episod la care a asistat personal. Patronul i-a încredințat lui Luțu cheile casei de bani, în care avea nu mai puțin de 60 de milioane de euro.

„Luțu este cel mai disciplinat angajat pe care l-am întâlnit eu până acum. Nu cred că există o loialitate atât de mare. Poate Cristi ăsta al meu să fie la nivelul lui Luțu. Legat ca un fiu. Luțu este tot ce vrei tu. E cureaua de transmisie a mașinii. Dacă îl pui să conducă mașina conduce mașina. Dacă îl trimiți la Londra se duce la Londra. Dacă îl trimiți la Călărași se duce la Călărași.

Eu am văzut când cheile de la casa de bani erau la Luțu. Erau 60 de milioane de euro înăuntru! Erau cheile la Luțu. După ce a plecat Virgil. Luțu își dă viața pentru el. Fac pariu pe cât vrei că dacă vine unul cu un pistol și e Luțu lângă Gigi, Luțu se aruncă în fața glonțului. Și nu greșesc cu nimic.

Știu relația, știu tot, știu caracterul și la unul și la altul. Au fost subiect de studiu pentru mine. Luțu face ce vrea, intră în Palat, oriunde”, a dezvăluit Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Gigi Becali, impresionat de Luțu: „Mă minunez și eu”

Cu mai mulți ani în urmă, Gigi Becali se declara la rândul său impresionat de loialitatea lui Ionuț Luțu și dezvăluia cum a ajuns la concluzia că fostul fotbalist trebuie să-i fie mâna dreaptă. Totul a pornit de la un film turcesc.

„Eu nu am întâlnit un om ca Luțu până acum. Mă minunez și eu. Mă refer la loialitatea lui față de stăpân. El are un stăpân care îl iubește, un frate. Vedeam un film, Valea Lupilor, cu turci, vedeam miniștri care aveau o persoană loială lângă ei. Dacă nu convine termenul de stăpân, nu îl mai folosesc. Am zis ce aș da să am și eu un asemenea om și Dumnezeu mi l-a dat”, spunea patronul FCSB-ului, la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe