Se ascute războiul dintre oficialii Petrolului Ploiești și Gabriel Tamaș. Atac al lui Costel Lazăr: „Tot el sare-n sus?”

Gabriel-Alexandru Ioniță 10.11.2022, 15:02
Se ascute războiul dintre oficialii Petrolului Ploiești și Gabriel Tamaș. Atac al lui Costel Lazăr: „Tot el sare-n sus?”

Conducerea Petrolului Ploiești a reacționat dur după ce Gabriel Tamaș a făcut plângere penală împotriva antrenorului Nae Constantin, după ce acesta l-a înregistrat în timp ce îl înjura pe președintele clubului, Costel Lazăr. Acesta din urmă susține că fundașul central în vârstă de 38 de ani nu era îndreptățit să facă acest lucru, întrucât el ar fi fost cel care a provocat întregul scandal.

Gabriel Tamaș, pus la zid de Costel Lazăr, omul pe care l-a înjurat într-o discuție cu Nae Constantin: „Ne place să facem circ fără bani”

De asemenea, președintele Petrolului susține că fapta incriminată de Tamaș nu este una penală, ci speța s-ar putea soluționa doar în cazul unui proces civil. Nu în ultimul rând, el este de părere că Nae Constantin nu va avea de suferit din punct de vedere profesional după acest episod.

„M-a surprins pentru că după tot circul pe care l-a făcut, tot el sare-n sus. Tot ceea ce ne place nouă românilor, să facem circ fără bani, trebuie să-l ducem la capăt. Subiectul ăsta ține mai mult decât criza apei calde la Ploiești, care a durat 80 de zile. Văd că și subiectul domnului fost jucător de fotbal ține la fel de mult sau va ține și mai mult. Nu mă așteptam sincer, omul se transformă, asta e problema.

Vedeți că această discuție s-a purtat pe speaker, a făcut spectacol, n-a fost numai o înregistrare. A fost un show la adresa mea, la adresa clubului, a suporterilor. Dacă vreți mai departe să vă spun, pentru că avem și noi avocații noștri, nu este o faptă penală, e o faptă civilă. Noi nu ne îndreptăm împotriva nimănui, avem alte priorități, n-avem timp de spectacole d-astea ieftine.

Costel Lazăr: „Hai să ne uităm la munca oamenilor, nu la circ”

Sub nicio formă nu-i va afecta viitorul lui Nae Constantin acest proces, hai să ne uităm la munca oamenilor, nu la circ. Nu contează pe ce loc e, suntem pe un loc la care a muncit toată lumea din acest club. Niciodată nu ne-am gândit să-l schimbăm pe Nae Constantin după acea serie de rezultate, așa cum ni se recomanda de toată lumea. Ne-am văzut de treaba noastră și ne vedem în continuare, așa amărâți cum suntem și cu durerile noastre”, a spus Costel Lazăr, președintele Petrolului Ploiești, potrivit sptfm.ro.

Gabriel Tamaș a depus plângere împotriva lui Nae Constantin, pentru că acea înregistrare a apărut în spațiul public. Rămâne acum de văzut cum se va soluționa acest litigiu dintre cei doi.

Urmăriți Playsport.ro și pe