Se bat italienii pe Deian Sorescu, după ce a debutat cu dreptul în naționala României: „Echipe din Serie A sunt interesate de el!”

Giosanu Catinca / 11.06.2021, 18:36
Se bat italienii pe Deian Sorescu, după ce a debutat cu dreptul în naționala României: „Echipe din Serie A sunt interesate de el!”

Deian Sorescu este unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Dinamo. Italienii au ajuns să se bată pe el, după ce a debutat cu dreptul în naționala României. Mai mult, managerul sportiv de la Dinamo susține că fotbalistul român, care joacă pe post de extremă la Dinamo București în Liga 1, a ajuns pe lista unor echipe din Serie A.

Se bat italienii pe Deian Sorescu, după ce a debutat cu dreptul în naționala României

Deian Sorescu a fost jucător cheie în sezonul 2020/2021. Dacă ar vrea, gruparea albi-roșie ar putea acum să obțină o sumă impresionantă din vânzarea lui. Fotbalistul de 23 de ani a primit o hârtie din partea oficialilor clubului prin care poate pleca dacă are o ofertă de un milion de euro.

Tânărul sportiv a debutat cu dreptul în tricoul echipei naționale de fotbal a României. După cum era de așteptat, prestațiile sale nu au rămas neobservate, fiind unul dintre cei mai buni jucători convocați de către selecționerul Mirel Rădoi.

„Echipe din Serie A sunt interesate de el!”

De curând, au apărut informații potrivit cărora clubul din șoseaua ”Ștefan cel Mare” a primit deja câteva oferte pentru Deian Sorescu. Informația a fost confirmată inclusiv de către Marius Nicolae. Se pare că echipe din Serie A si Rusia sunt pe urmele fotbalistului de 23 de ani. Cel puțin așa susține oficialul. Totul se află însă la stadiul de tatonări în acest moment. O ofertă concretă, cel mai probabil, va veni după EURO 2020.

Există interes pentru Deian Sorescu din Italia, de la echipe din Serie A, dar și de la cluburi din Rusia. Deocamdată suntem la stadiul de discuții. Este și Campionatul European. Lucrurile vor mai stagna și după turneul final o să putem vorbi de ceva concret.”, a dezvăluit managerul sportiv al clubului, Marius Nicolae, potrivit fanatik.ro.

Marius Niculae a vorbit despre Deian Sorescu
Marius Niculae a vorbit despre Deian Sorescu

Sorescu, sub contract până în 2023

Reamintim că Sorescu are o hârtie care îi permite să ajungă la orice echipă dispusă să plătească un milion de euro. Chiar dacă nu a spus-o explicit, fotbalistul s-a arătat dezamăgit de modul în care este tratat de oficialii din club.

Mai am contract la Dinamo până în vara lui 2023. Cei din conducere mi-au dat o hârtie prin care pot pleca pentru un milion de euro. Nu pot să zic că m-am simțit apreciat, pentru că acea hârtie nu a venit dintr-o bucurie sau un motiv de apreciere.”, a declarat Deian Sorescu, în urmă cu câteva săptămâni.

Deian Sorescu a jucat în sezonul încheiat 42 de meciuri pentru Dinamo. El a reușit să înscrie opt goluri și să ofere zece pase de gol.