Se bazează FCSB pe Fulga! Cine e puștiul pe care îl va forța Toni Petrea ca atacant de careu

Mihai Cheles 22.01.2021, 07:23
Se bazează FCSB pe Fulga! Cine e puștiul pe care îl va forța Toni Petrea ca atacant de careu

După plecarea lui Sergiu Buș, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a decis: se bazează pe Fulga. Tânărul  Gabriel Fulga se antrenează de ceva timp cu vicecampioana României și a luat loc pe banca de rezerve la ultimul meci din campionat, cu Viitorul Constanța.

Gigi Becali a decis că nu mai are rost să piardă timpul cu Sergiu Buș, așa că l-a lăsat să plece împrumut în Coreea de Sud, la Seongnam FC. Decizia vine la doar șase luni după ce l-a adus de la Gaz Metan Mediaș. Nu a reușit să confirme așteptările – 11 meciuri și doar două goluri. Prea puțin pentru ce așteptări aveau conducătorii celor de la FCSB de la el.

Se bazează pe Fulga! Cine e puștiul pe care FCSB îl va forța ca atacant de careu

Decis să nu mai facă investiții unde nu este neapărat necesar, Gigi Becali a promovat un puști din propria pepinieră. În același timp, Mihai Stoica caută un alt atacant, mai experimentat, dar dacă nu se va găsi nimic pe filozofia clubului, se va merge în continuare pe piciorul lui Gabriel Fulga.

Atacantul de 16 ani a fost în cantonament cu echipa mare a celor de la FCSB și se pare că și-a impresionat antrenorii. Acesta a venit și el pe filiera Craiova-București, fiind ultima dată legitimat la Pro Junior Craiova.

Deține un fizic impresionant pentru un tânăr. Măsoară 1.85 metri înălțime și deține o mobilitate excelentă pentru vârsta și alonja sa. Există șanse mari ca jucătorul să apară pe teren în etapele care urmează.

Se bazează pe Fulga! Cine e puștiul pe care FCSB îl va forța ca atacant de careu

Și alți jucători tineri se pregătesc de debut la FCSB

FCSB întâlnește pe FC Voluntari, vineri, 22 ianuarie, acasă. Apoi, vicecampioana se deplasează la Pitești, pentru meciul cu FC Argeș, pe 26 ianuarie. Apoi, FCSB va juca din nou acasă, cu Poli Iași, pe 30 ianuarie. Trei meciuri care par accesibile la prima vedere și în care Gabriel Fulga poate apărea pe teren.

FCSB pregătește și alți jucători tineri să debuteze pe prima scenă a fotbalului românesc. Următorii sunt Robert Popescu (atacant, 17 ani), Aurelian Ciuculete (mijlocaș, 17 ani), aduși de la Dinamyk Craiova, și Răzvan Udrea (portar, 19 ani), care a mai cochetat cu prima echipă a celor de la FCSB, adus de la Școala de Fotbal „Gheorghe Popescu” din Craiova.  Până la finalul sezonului, Anton Petrea și Mihai Pintilii vor analiza bine situația din Liga 1 și vor alege momentul potrivit pentru „aruncarea” lor în luptă.

Urmăriți Playsport.ro și pe