Se califică azi Argentina? Aici e cea mai mare cotă din lume!

Dumitru Adrian 30.11.2022, 15:02
Se califică azi Argentina? Aici e cea mai mare cotă din lume!

După șocul debutului la Cupa Mondială, 1-2 cu Arabia Saudită, naționala Argentinei pare că revine încet-încet la nivelul așteptărilor. Un 2-0 cu Mexic a mai liniștit apele, dar pentru calificarea din grupă e nevoie diseară, de la 21:00, de un succes cu Polonia! O remiză poate arunca sud-americanii în criterii de departajare cu Arabia Saudită ori Mexic și ar prelungi senzația de formație neconvingătoare pentru Messi & co. Noi mergem pe victoria Argentinei, iar cea mai mare cotă din lume pe victoria lor azi e doar AICI, pe mozzartbet.ro! 

Doar la Mozzart Bet, victoria Argentinei în meciul de azi cu Polonia are cota 1,52! Pe mozzartbet.ro e singurul loc din lume unde găsești o cotă atât de mare pentru varianta în care sud-americanii obțin toate cele 3 puncte. Dacă joci doar acest meci, aici ai cele mai mari șanse pentru un profit rezonabil!

Aici e cea mai mare cotă din lume pe victoria Argentinei!

Băieții lui Scaloni au 3 puncte în clasamentul grupei înaintea rundei decisive, la egalitate cu Arabia Saudită. Polonia e lider la zi, cu 4 puncte, în vreme ce Mexicul are doar 1 punct. Așadar, toate cele 4 reprezentative sunt implicate cu șanse, diferite ce-i drept, în miza calificării pentru optimile de finală ale Cupei Mondiale Qatar 2022!

Profită de cea mai mare cotă din lume pe victoria sud-americanilor, intră AICI!

Argentina are o valoare a lotului estimată ca fiind de aproape trei ori mai mare decât a europenilor, iar Lewandowski și colegii săi nu au convins în nicio partidă disputată până acum. După o remiză albă cu Mexic, a urmat un succes cu Arabia Saudită dar unul în care Polonia a suferit mult. Dincolo de 2-0 pe tabelă, au avut doar 36% posesie și inferiori la toate capitolele esențiale: ocazii mari de gol, șuturi pe poartă, șuturi pe lângă poartă sau cornere!

De ce să mizezi pe Argentina

  • Pe final de carieră la nivel înalt, Messi nu își poate permite o ieșire din scena mare a fotbalului cu o eliminare încă din faza grupelor la un Mondial. A salvat naționala cu reușita de 1-0 în fața Mexicului, e de așteptat ca, și în cazul unei prestații mediocre a coechipierilor săi diseară, să inventeze o fază din care să deblocheze meciul în favoarea Argentinei.
  • Poloniei îi e suficient, pentru calificare, și să obțină o remiză. Iar acest statut aparent avantajos devine, înaintea unui meci cu Argentina, o situație complicată. Dacă joacă la egal, e dificil de crezut că europenii vor rezista în fața Argentinei care a marcat în toate din ultimele 11 partide disputate! Dacă iese la joc, Polonia riscă enorm și probabil va pierde meciul.

Intră pe mozzartbet.ro acum și profită la Polonia – Argentina!

  • La Mondialul din 2018, ediția precedentă adică, Argentina a trecut printr-o situație similară și a gestionat, finalmente, perfect situația decisivă. După o remiză cu Islanda și un eșec în fața Croației, s-a impus în ultimul meci din grupă, cu Nigeria. Mental, sud-americanii sunt pregătiți pentru intensitate maximă și presiune pe măsură. Și pot face față cu brio provocării.
  • Lista echipelor învinse de Polonia în ultima vreme în partide oficiale înseamnă Țara Galilor, Arabia Saudită, Andorra ori Albania. Când a venit un oponent tare, precum Belgia sau Olanda, europenii au clacat. Iar azi, Argentina e o națională care are enorm de demonstrat și mult de pierdut dacă nu câștigă. Așadar, tiparul ne spune că se vor impune sud-americanii.

Aici e cea mai mare cotă din lume pe victoria lui Messi!

Urmăriți Playsport.ro și pe