Se căsătoresc Shakira și Gerard Pique? Fotbalistul de la FC Barcelona a făcut anunțul

Giosanu Catinca 10.05.2022, 15:15
Se căsătoresc Shakira și Gerard Pique? Fotbalistul de la FC Barcelona a făcut anunțul

Gerard Pique trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Shakira. Relația lor durează de mai bine de 12 ani. În ciuda sentimentelor puternice pe care le au unul pentru celălalt, Pique și faimoasa cântăreață nu au considerat că este nevoie să meargă în fața altarului. Explicația oferită de internaționalul francez.

Gerard Pique, dezvăluiri despre relația cu Shakira

Gerard Pique și Shakira s-au cunoscut într-o zi de vară. Se întâmpla pe vremea când naționala Spaniei a cucerit pentru prima dată Cupa Mondială la fotbal. Ibericii i-au învins pe cei din Olanda cu 1-0. Meciul s-a terminat după 122 de minute de joc. Artista a cântat imnul turneului, ”Waka Waka”, iar cei doi s-au întâlnit pentru prima oară pe platoul de filmare al clipului video.

Fotbalistul și-a adus aminte cum a decurs prima întâlnire cu artista columbiană. Faimosul fotbalist i-a promis îndrăgitei cântărețe că se vor vedea din noula finală, lucru care s-a și întâmplat.

Cum s-au cunoscut cei doi îndrăgostiți

Shakira este mai mare cu zece ani decât starul de la FC Barcelona, însă acest lucru nu a reprezentat niciodată un impediment pentru ei.

Cei doi sunt născuți în aceeași zi. Din relația lor au rezultat doi băieți, Milan și Sasha. Nici măcar aceștia nu i-au putut convinge să meargă la altar.

Nu suntem căsătoriți. Asta este mentalitatea ei. Dar îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, funcționăm bine ca un cuplu. Așa că nu este nevoie să fim și căsătoriți.”, a declarat Gerard Pique, conform celor de la Mundo Deportivo.

”Mă sperie de mama focului”

Shakira a recunoscut, la un moment dat, că îi este frică de căsătorie.

Să fiu sinceră, mă sperie de mama focului. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe o prietenă.”, spunea cântăreața, în urmă cu ceva timp, potrivit publicației Hola.