Se clatină Turnul Chindiei. „Atmosfera este groaznică, jucăm cu sabia deasupra capului”

Bordei Radu / 21.03.2022, 22:51
Se clatină Turnul Chindiei. „Atmosfera este groaznică, jucăm cu sabia deasupra capului”

Situația se complică pentru Chindia Târgoviște. Echipa lui Emil Săndoi părea, la un moment dat, scăpată de emoțiile retrogradării. Nu mai este cazul, după eșecul cu Mioveni. Echipa din Argeș s-a apropiat la un punct de Chindia. Mioveniul ocupă primul loc de baraj și încearcă salvarea directă. Asta i-ar trimite pe târgoveșteni la baraj.

Chindia intră în hora retrogradării. „Nu aveam voie să pierdem acest meci”

Jucătorii Chindiei își toarnă cenușă în cap după eșecul cu Mioveni. Echipa din Târgoviște se află sub presiune. Fotbaliștii n-au uitat nici de arbitraj, chiar dacă la partida cu Mioveni nu au existat greșeli majore

În prima repriză am fost inexistenți pe teren, nu am jucat nimic. Ei s-au urcat pe noi, ne-au dat și gol, au prins încredere și au câștigat. La noi s-a schimbat jumătate de echipă, au plecat jucători de bază. Este normal că este o perioadă puțin mai grea, dar lume anu înțelege. Ăsta a fost un meci cât un campionat pentru noi, dacă învingeam, eram salvați. Acum suntem din nou în horă, în loc să stăm liniștiți.

Nu știu dacă au existat vreodată atâtea greșeli de arbitraj la adresa unei echipe, așa cum a fost în cazul Chindiei. Nu am văzut vreodată o echipă așa nedreptățită, nu se poate așa ceva. Și ăsta este un motiv pentru care suntem în această situație, a declarat Daniel Florea

Este frustrant, este un meci pe care nu aveam voie să îl pierdem. Atmosfera este groaznică, la fel ca rezultatul. Acum vom avea 7 finale, jucăm pentru salvare, suntem în horă. Mioveni este o echipă arțăgoasă, a luptat, noi probabil ne-am văzut câștigători. Nu mă gândeam vreodată să pierdem acest meci. Poate acum ne vom mobiliza mai bine, vom trata altfel meciurile, deși vom juca cu sabia deasupra capului. Va fi presiune. De arbitraj nu am ce să zic în seara asta, dar în acest campionat am fost furați ca în codru, a comentat și Pițian.

Emil Săndoi a rămas surprins de golul primit. „Eroare de copii și juniori”

Greșeala lui Căbuz a dus la reușita Mioveniului, care s-a dovedit decisivă, la final. Antrenorul Chindiei este foarte supărat pe jucătorii săi.

Am luat gol pe o greșeală impardonabilă, la faza respectivă i-am transmis portarului să joace într-o zonă, pentru că noi aveam un fundaș ieșit. El nu a ascultat, apoi s-a precipitat, cred că a uitat unde e poarta. A fost un gol care putea fi evitat, a fost o greșeală de copii și juniori. Astăzi nu a fost ziua noastră, nu am analizat bine fazele, mereu am ales soluțiile greșite.

Puteam să facem diferența, dar nu am fost inspirați în fașa porții, sunt nemulțumit de asta, a comentat Emil Săndoi