Se confirmă oficial: Ianis Stoica a semnat cu frații Becali: ”Nu ne-am dus să-l răpim, el a venit la noi!”

Bordei Radu / 03.12.2021, 21:04
Se confirmă oficial: Ianis Stoica a semnat cu frații Becali: ”Nu ne-am dus să-l răpim, el a venit la noi!”

Este oficial, Ianis Stoica a semnat cu frații Becali. Este o nouă lovitură dură suferită de Anamaria Prodan, după pierderea lui Dennis Man. Cu acesta, impresara încă se mai judecă și îi solicită 500.000 de euro. Se anunță un nou război și în cazul noii „perle” a lui Gigi Becali.

Ianis Stoica este un jucător pe care Becali așteaptă să obțină o sumă importantă. Iar acum noii impresari vor câștiga și ei, în cazul viitorului transfer. Iar Anamaria Prodan a fost îndepărtată de la un alt jucător important de la FCSB. Patronul nu mai vrea să lucreze cu fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Ianis Stoica a semnat cu frații Becali. „Nu l-am răpit”

Era deja o chestiune de timp până când Ianis Stoica să semneze cu firma fraților Becali. Toate semnele erau acolo, în ciuda declarațiilor impresarei Anamaria Prodan. Aceasta pretinde că ar un contract beton cu fotbalistul, dar se pare că acesta a ales alt drum. Fanatik informează că fotbalistul a „trădat” și a mers chiar la rivalul agentei.

Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi. Ianis Stoica a semnat și este jucătorul nostru. Contractul a intrat în vigoare de la 1 decembrie 2021, este alegerea lui. El știe ce clauze are, cum se descurcă. Pe noi nu ne interesează ce are el cu altcineva, a declarat Dragoș Sîrbu, reprezentant al firmei Becali Sports.

Anamaria Prodan nu crede că acest lucru este adevărat și spune că așteaptă să vadă ceva oficial. Dar și amenință că vor exista repercursiuni.

Eu cred în jucător și în familia lui. Până nu văd semnat nu mă interesează. Să ia, să păcălească, iar la final să plătească. Așa e în viață. Păcălești și la final plătești, a fost reacția agentei, conform Fanatik

Se răzbună Anamaria pe Ianis? Impresara ar încerca să blocheze transferul la Arsenal

Se pare că agenta ar fi reacționat, totuși, după aflarea veștii. A pus mâna pe telefon, a sunat la Arsenal și s-a prezentat ca fiind agentul fotbalistului Ianis Stoica. Se pare că impresara face tot posibilul pentru a reuși să-l împiedice pe fiul lui Pompiliu Stoica să semneze cu echipa londoneză.

Poate Gigi vrea să-l păcălească pe Ianis cum a făcut-o și cu Man. Că a zis că-i plătește el orice despăgubiri. Sunt curioasă cum va achita legal Gigi Becali niște compensații față de un impresar pentru un jucător care nu aparține clubului. Cum scoate bani legal din FCSB ca să-mi achite mie clauzele din contractul lui Man, dacă voi câștiga procesul? Avocații chiar vor monitoriza acest subiect, a declarat impresara pentru Playsport