Se face! Ancelotti, tot mai aproape de naționala Braziliei. Chiar Ederson a făcut anunțul

Ioan Valentin Oprea 22.03.2023, 14:28
Se face! Ancelotti, tot mai aproape de naționala Braziliei. Chiar Ederson a făcut anunțul

Naţionala Braziliei e în continuare fără selecţioner, după ce Tite le-a spus la revedere lui Neymar şi celorlalţi coechipieri ai săi, în urma eşecului din sferturile de finală de la Campionatul Mondial din Qatar.

Sud-americanii vor să aducă un selecţioner cu renume, iar jucătorii îl aşteaptă cu braţele deschise pe actualul antrenor principal al lui Real Madrid, Carlo Ancelotti. Portarul lui Manchester City, Ederson, a lăsat de înţeles, la conferinţa de presă de dinanintea meciului de verificare cu Maroc, că Ancelotti ar fi una dintre opţiunile luate extrem de serios în calcul de şefii Federaţiei din Brazilia.

Discutam despre aceasta cu Casemiro, Vinicius Junior şi Militao. Există o mare posibilitate ca el să vină”, a mărturisit goalkeeper-ul în vârstă de 28 de ani.

Vrea să-l elimine pe italian din Liga Campionilor

Chiar dacă Ancelotti se află încă sub contract cu „galacticii” până la sfârşitul acestui sezon, brazilienii speră să-l convingă pe experimentatul tehnician să accepte cât mai curând propunerea de a prelua cârma reprezentativei din „Ţara Cafelei”.

Vom încerca să eliminăm Real Madrid din sferturile Champions League pentru ca Ancelotti să vină cât mai repede în Brazilia”, a glumit portarul “cetăţenilor”, Ederson.

Laude pentru Ancelotti

Goalkeeper-ul de 28 de ani a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ancelotti şi a subliniat experienţa pe care acesta o are la nivel înalt.

E un antrenor exceptional. Toată lumea îl place. Are o carieră glorioasă”, a mai precizat Ederson.

Brazilia va fi condusă de pe margine, în amicalul cu Maroc, de antrenorul echipei sub 20 de ani, Ramon Menezes. Partida cu africanii urmează să se dispute în data de 26 martie, la Tanger.

Ancelotti şi-a început cariera de antrenor pe postul de secund la naţionala Italiei, în 1992.

Urmăriți Playsport.ro și pe