Se face!? Francezii anunță că negocierile dintre Nice și Rapid pentru Rareș Ilie au avansat

Octavian Vasilescu 14.07.2022, 12:17
Se face!? Francezii anunță că negocierile dintre Nice și Rapid pentru Rareș Ilie au avansat

Rareș Ilie (19 ani) se află în vizorul celor de la Nice, iar presa din Franța scrie că mijlocașul de la Rapid este tot mai aproape de transferul în Ligue 1.

Jurnalistul francez Santi Aouna anunță că Rareș Ilie este tot mai aproape de Nice. Rapid speră să încaseze 5 milioane de euro de pe urma decarului său, dar n-ar fi exclus să se ajungă la un acord pentru o sumă mai mică.

Rareș Ilie, aproape de Nice

Iată ce a scris Santi Aouna, pe Twitter: „Cazul lui Rareș Ilie este pe drumul cel bun”.

Nice a cucerit patru titluri în Ligue 1, iar în stagiunea precedentă a încheiat pe locul 5.

Primul jurnalist francez care a anunțat că Nice se interesează de Rareș Ilie a fost cunoscutul Loic Tanzi.

Rareș Ilie, decar la Rapid

Rareș Ilie a jucat 38 de meciuri pentru Rapid în sezonul precedent. El a înscris șase goluri și a livrat zece pase decisive. De asemenea, a participat cu naționala U19 Campionatul European.

Patronul de la Rapid, Victor Angelescu, spune că mai multe echipe din campionatele de top ale Europei se interesează de Rareș Ilie:

„Singurul lucru pe care putem să îl spunem e că avem mai multe cluburi interesate de el. În funcție de negocieri vom vedea dacă vom ajunge la o sumă care să ne convină. Dacă nu, va rămâne la Rapid.

Suntem în discuții cu niște cluburi destul de mari din afară. Sunt cluburi din primele 4-5 campionate din Europa”, a spus Angelescu, conform Fanatik.

Adrian Mutu, mesaj pentru Rareș Ilie

Antrenorul Adrian Mutu i-a transmis recent lui Rareș Ilie să rămână cu picioarele pe pământ, pentru că deocamdată nu a realizat nimic.

„El este un băiat inteligent, se vede că provine dintr-o familie serioasă şi cu anumite principii, de aceea modul lui de a se comporta este unul corect, de profesionist, şi trebuie să continue.

Îi spun public că nu s-a întâmplat nimic, nu a obţinut nimic şi trebuie să continue pe acest drum, pentru că abia de acum încolo pretenţiile au crescut în ceea ce-l priveşte. Aşteptările de la el vor fi şi mai mari”, a spus recent Adrian Mutu, pentru Digi Sport.