Se preconizează un nou transfer pe axa FCSB – Botoșani. Valeriu Iftime a oferit primele detalii

Dragos Stefanescu 30.10.2022, 21:50
Se preconizează un nou transfer pe axa FCSB – Botoșani. Valeriu Iftime a oferit primele detalii

FCSB a făcut transferuri la foc automat în această vară, însă mulți dintre jucătorii aduși au dezamăgit. Joyskim Dawa a căzut și el în dizgrația lui Gigi Becali și ar putea pleca cât de curând. Valeriu Iftime vrea să profite de această situație și să-l readucă pe Dawa la FC Botoșani.

Joyskim Dawa s-ar putea întoarce la FC Botoșani. Valeriu Iftime a oferit detalii despre această mutare

FCSB a fost extrem de activă pe piața transferurilor în această vară. Formația roș-albastră a adus mai  mulți jucători însă unii dintre aceștia nu au confirmat.

Joyskim Dawa (26 de ani) a fost cumpărat de la FC Botoșani la dorința lui Gigi Becali. În startul sezonului, camerunezul a avut evoluții bune și a devenit rapid unul dintre preferații lui Becali. În ultimele partide însă Dawa a dezamăgit și a căzut în dizgrația latifundiarului din Pipera. Astfel, viitorul fundașului african la FCSB este incert. De această situație ar putea profita Valeriu Ifttime. Patronul lui FC Botoșani a explicat recent că este foarte interesat să-l readucă pe Dawa la echipa sa.

Vai de capul meu! Şi aşa am nevoie de fundaş, vin meciuri grele, mergem pe terenul Farului Constanţa. Este un fundaş central înalt, dă şi bine cu capul.

Dawa este super fundaş central, dar are şi multe baloane la FCSB, mai şi greşeşte. Dacă are zece baloane, greşeşte şi el câteva”, a spus Valeriu Iftime pentru Prima Sport.

Gigi Becali a pus tunurile pe Dawa după meciul cu Anderlecht. ”Nu se mai concentrează”

FCSB a reușit o remiză în fața celor de la Anderlecht în Conference League, scor 2-2. La finalul meciului, Gigi Becali l-a criticat pe Joyskim Dawa. Finanțatorul FCSB consideră că fundașul camerunez a făcut mai multe greșeli majore. Becali susține că Dawa nu se mai concentrează deloc după ce a devenit titular la FCSB.

Gata, acum m-am convins și cu de Dawa! Mi-a plăcut de el în primele meciuri, dar acum, când are statut de titular, nu se mai concentrează. Nu se mai concentrează la maximum”, a declarat Gigi Becali.

Andrei Cordea, noul favorit al lui Gigi Becali. ”El este singurul pe care l-aș cumpăra la ora asta”

Andrei Cordea (23 de ani) este noul favorit al lui Gigi Becali. Mai mult, latifundiarul spune că acesta este singurul fotbalist de la FCSB care merită să fie cumpărat în acest moment.

Cordea a jucat 21 de meciuri în acest sezon pentru FCSB, reușind să înscrie 6 goluri și să ofere 4 pase decisive. Însă, poate cel mai important lucru de menționat este că el a fost cel mai constant fotbalist al roș-albaștrilor din acest sezon. De altfel, Andrei Cordea a ajuns să fie și singurul jucător pe care Gigi Becali îl mai laudă public. Mijlocașul a fost odihnit în duelul Anderlecht – FCSB 2-2, de joi seară, iar Gigi Becali spune că echipa sa ar fi învins în Belgia dacă l-ar fi avut pe Cordea în teren.

Dacă aș fi patron la altă echipă, aș lua un singur jucător de la FCSB. Singurul pe care l-aș cumpăra la ora asta e Cordea. Compagno mai are de demonstrat. Aseară dacă juca și Cordea, îl țineam și pe Olaru tot meciul, îi băteam, că erau slabi.

Compagno am zis că e în primii 3 atacanți pe care i-am avut. Aseară, la ce am văzut, se bate la primele două locuri cu Kapetanos, poate chiar mai bun. S-a bătut cu toată lumea”, a declarat Gigi Becali, la PRO Arena.

Urmăriți Playsport.ro și pe