Se pregătește un transfer bombă la FCSB. Cine a devenit principala țintă a lui Gigi Becali

Radu Bordei 16.08.2022, 15:35
Se pregătește un transfer bombă la FCSB. Cine a devenit principala țintă a lui Gigi Becali

Gigi Becali a încercat să îi aducă lui Nicolae Dică întăririle de care antrenorul are nevoie. Cu toate acestea, patronul nu a reușit să rezolve una din tranzacțiile așteptate cu sufletul la gură de tehnician. Acesta ar fi dorit un nou atacant, mai ales pentru dubla din Conference League.

Dică se descurcă cu ce are la meciurile cu Viking. Gigi Becali n-a reușit să rezolve transferul mult așteptat

După ce a transferat 9 jucători în această perioadă, finanțatorul FCSB-ului mai are o singură țintă. Este vorba de un atacant central, pentru că acolo poate juca doar Bogdan Rusu, și el adus de curând, de la Mioveni. În plus, tânărul Ianis Stoica nu este pe placul latifundiarului.

Fostul atacant al celor de la Sepsi, Pavol Safranko a devenit principalul obiectiv pentru formația antrnată de Nicolae Dică. Deși era sceptic la început, vârful de atac ar fi revenit la sentimente mai bune, dar acum sunt probleme cu clubul lui. Jucătorul evoluează în Africa de Sud, unde a fost aproape de rezilierea contractului. Clubul său a aflat de interesul FCSB-ului și nu numai și acum solicită 500.000 de euro pentru a-i da drumul. Becali nu este dispus, deocamdată, să plătească acești bani.

Vom aborda această dublă cu ce avem la dispoziție, asta este situația. Nu am rezolvat cu Safranko, dar eu zic că avem soluții. Antrenorul are libertatea să gândească cum vrea el aceste partide. Am zis că îl las să își facă treaba, mă țin de cuvânt. Vedem joi ce formulă de joc va aborda, a comentat finanțatorul, pentru digisport.ro

Gigi Becali, refuzat de Adam Nemec

După ce a rezolvat transferul lui Vadim Rață, Gigi Becali ar fi pus ochii și pe Adam Nemec. Potrivit ProSport, latifundiarul l-ar fi ofertat pe fostul atacant de la Dinamo. Recent, FCSB s-a despărțit de Ivan Mamut, iar o soluție în plus în atac ar fi ideală pentru vicecampioana României.

Totuși, un eventual transfer la FCSB nu ar fi fost pe placul slovacului, care s-ar fi temut de caracterul dificil al omului de afaceri.

Fostul lui coleg recunoaște că nu are aceleași griji ca Nemec.

De ce să-mi fie frică de patron? Mă bate nea Gigi? Nu, nu îmi e frică, ştiu că mai iese dumnealui prin presă, dar o să încerc să îi dau cât puţine şanse să mă critice, a declarat Vadim Rață, despre Gigi Becali

În sezonul trecut, Nemec a marcat 7 goluri în 34 de partide pentru Voluntari. Atacantul are 13 goluri în 43 de selecții în naționala țării sale.

Urmăriți Playsport.ro și pe