Se retrage Cristina Neagu din handbal? Antrenorul de la CSM București a spus lucrurilor pe nume

Iosif Pintilie 15.04.2023, 15:43
Se retrage Cristina Neagu din handbal? Antrenorul de la CSM București a spus lucrurilor pe nume

Cristina Neagu este una dintre cele mai bune jucătoare de handbal din istoria României. Ea este însă pe finalul carierei de jucătoare.

La finalul Campionatului European din 2022, ea a anunțat că a fost ultimul turneu de acest tip pentru ea.

Se retrage Neagu?

Adi Vasile a fost întrebat dacă Cristina Neagu se va retrage sau nu. Acesta a ezitat să răspundă, dar a spus că trebuie gândită o strategie pentru înlocuirea ei.

„Viața merge mai departe fără oricare dintre noi. Nu ne-am gândit la lucrurile astea pentru că ne dorim ca handbalista Cristina Neagu să fie mai departe în teren. O mare dorință a mea este ca eu să fiu pe banca tehnică la ultimul meci al ei…

Am impresia că ne închidem un cerc, o să fie un moment cu siguranță special.

Va trebui să vedem care vor fi pașii. N-o să fie ușor, pentru că un astfel de jucător este un lider

Va fi foarte greu de înlocuit, pentru că trebuie între timp să construiești alți lideri care să împartă aceleași idei, aceleași valori… Contează să nu schimbi foarte multe jucătoare, trebuie consolidat ce avem aici.

Dacă folosim ingredientele de care e nevoie, trecerea nu va fi grea.

Nu știu unde va fi ea pe viitor, antrenorat sau management, eu mi-aș dori să fie în jurul handbalului, orice ae dori… Mi-aș dori să continuăm drumul ăsta din handbal, e clar că nivelul ei de competență trebuie folosit în beneficiul sportului”, a declarat Adi Vasile pentru ProSport.

„Ultimul Campionat European pentru mine. Nu s-a încheiat aşa cum mi-aș fi dorit, dar am dat totul pe teren, așa cum fac de fiecare dată. Mulțumesc tuturor celor care sunteți mereu alături de mine, în zilele bune, dar mai ales în cele mai puțin bune!”, a scris Neagu pe pagina sa de Facebook în noiembrie 2022.

Urmăriți Playsport.ro și pe