Se schimbă ierarhia în familia Hagi: „Sper să nu se supere Gică”

Cosmin Olteanu 20.11.2023, 21:21
Se schimbă ierarhia în familia Hagi: „Sper să nu se supere Gică”

Adrian Porumboiu a vorbit despre schimbarea ierarhiei în familia Hagi.

Ianis Hagi este unul dintre cei mai în vogă jucători de la echipa națională, după ce a marcat golul victoriei în partida Israel – România, 1-2, din preliminariile Euro 2024.

Se schimbă ierarhia în familia Hagi

Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA și finanțator al clubului FC Vaslui, a scos în evidență faptul că, în prezent, Ianis Hagi se află sub „lumina reflectoarelor” datorită evoluțiilor și nu a numelui pe care îl poartă.

„Eu spun de atâta timp de Ianis că e mare, mare fotbalist, că are și stângul, și dreptul. Mulți s-au luat că e băiatul lui Gică Hagi. De data asta lucrurile au fost inversate. Nu e băiatul lui Gică Hagi. El este în prim-plan acum. Gică e tatăl lui Ianis.

Acum, cu calificarea și golul pe care l-a dat. Sper să nu se supere nici Gică, nici Puiu Iordănescu, că fiii lor încearcă să îi ajungă și să îi depășească.

Eu sunt sigur că amândoi sunt foarte fericiți. Până la urmă vorbim de antrenorat, în cazul lui Edi. Ianis a dat golul care a adus liniște echipei. Nu ai cum să nu feliciți echipa întreagă.

Nu a fost niciunul mai cu moț, să spun așa, au fost toți moțați. Este cel mai frumos joc care s-a întâmplat, ar trebui să ne bucurăm cu toți de lucrul ăsta. Se mai întâmplă și lucruri frumoase în Românica noastră”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru iamsport.ro.

Marți, de la ora 21:45, pe Arena Națională, România va disputa, contra Elveției, ultimul meci din preliminariile Euro 2024. România are nevoie de o victorie sau o remiză pentru a termina grupa I pe primul loc.

Urmăriți Playsport.ro și pe