„Seară magică. S-a făcut dreptate”. Adrian Mititelu jr. a ironizat Farul. Când va fi numit noul antrenor

Cosmin Olteanu 04.09.2023, 09:24
„Seară magică. S-a făcut dreptate”. Adrian Mititelu jr. a ironizat Farul. Când va fi numit noul antrenor

Adrian Mititelu jr. a ironizat Farul, după victoria incredibilă din campionat.

În etapa a 8-a din Superliga, FC U Craiova a produs o adevărată surpriză, reușind să o învingă pe campioana Farul Constanța cu 4-0. Golurile partidei au fost marcate de Van Durmen, Albu, Baeten și Bauza.

Adrian Mititelu jr. a ironizat Farul. Când va fi numit noul antrenor

Adrian Mititelu jr, fiul patronului de la FC U Craiova, s-a declarat încântat de victoria neverosimilă obținută de echipa olteană, fără să piardă, însă, ocazia de a o ironiza pe campioana României.

În plus, Mititelu jr. a spus că, în următoarele două săptămâni, FC U Craiova va avea un nou antrenor.

„A fost o seară magică, însă suntem departe de ceea ce ne-am propus la începutul sezonului. Jocul din această seară ne arată că se poate mult mai mult în acest sezon. Cred că s-a făcut dreptate cu acest rezultat în istoria meciurilor noastre cu Farul, pentru că în ultimele 3-4 partide ne-au bătut sau am făcut egal nemeritat.

Echipa a practicat un joc bun și în meciurile acelea când s-a pierdut cu 4-3, cu 5-3. Cred că se puteau obține mult mai multe puncte în acest sezon. Dacă nu făceam acele greșeli în apărare în anumite partide, astăzi eram pe loc de play-off.

Nu este nimic pierdut, mai sunt multe etape și cred că vom învinge Dinamo în prima partidă după această pauză competițională și vom urca din ce în ce mai mult în clasament. Am jucat foarte bine astăzi, ne-a ieșit totul și sper să o ținem așa în continuare.

Ne prinde bine această pauză, sperăm să strângem rândurile, să numim un antrenor și să ducem lucrurile pe un drum bun. Zilele acestea am lăsat-o mai moale cu negocierile pentru că ne-am axat pe acest joc, nu am vrut să mai apărem în presă cu tot felul de nume.

Dar de acum avem două săptămâni la dispoziție să găsim un antrenor potrivit. Avem discuții cu antrenori români și cu străini. Pregătim o rebranduire, multe cluburi din Europa adoptă o siglă nouă pentru tricourile casual. Este o chestiune de marketing, dar este o siglă frumoasă (n.r. referitor la tricoul purtat de tatăl său la meci)”, a declarat Adrian Mititelu jr, la finalul meciului cu Farul.

Urmăriți Playsport.ro și pe