Sebastien Haller, operat după ce a fost diagnosticat cu cancer. Borussia Dortmund a anunțat când se va întoarce pe teren

Robert Zanfir 27.07.2022, 19:48
Sebastien Haller, operat după ce a fost diagnosticat cu cancer. Borussia Dortmund a anunțat când se va întoarce pe teren

Sebastien Haller (28 de ani) a fost operat de cancer la testicule. Sebastian Kehl a declarat că atacantul Borussiei Dortmund va lipsi de pe teren câteva luni. Totuși, directorul sportiv al nemților nu a putut oferi detalii concrete despre revenirea ivorianului.

Momentele cumplite pe care Sebastien Haller le-a trăit imediat după aflarea diagnosticului medicilor continuă cu emoțiile de după operație. Medicii i-au extirpat tumora, dar timpul recuperării și data revenirii pe teren sunt acum o nebuloasă. Totuși, directorul sportiv al Borussiei Dortmund le dă motive de speranță fanilor. Vorbește de câteva luni după care atacantul și-ar putea relua activitatea.

Borussia Dortmund a anunțat când va reveni Sebastien Haller

„Discutăm în acest moment despre tratamentul la care va fi supus. Sunt mai multe opțiuni”, a declarat Sebastian Kehl în presa germană.

Sebastien Haller s-a plâns de dureri la testicule imediat după ce Borussia a bătut palma cu Ajax și l-a transferat pe urmașul lui Erling Haaland. Atacantul nu a putut continua cantonamentul din Elveția și a revenit urgent în Germania.

Operat pe 18 iulie, ivorianul speră ca intervenția să fie una reușită și, mai ales, eficientă. „Sebastien va fi absent câteva luni, însă vom comunica atunci când vom fi siguri asupra acestui subiect”, a mai spus oficialul Borussiei.

„Vreau să vă mulţumesc din suflet pentru toate aceste mesaje calde primite, am fost foarte emoţionat să văd aceste reacţii frumoase şi chiar simt că nu merit atât de multe”, a transmis Haller, după ce a primit cumplita veste.

Sebastien Haller, urmașul lui Erling Haaland

Ivorianul transferat cu 31 de milioane de euro a fost unul dintre golgheterii sezonului trecut din Liga Campionilor, cu 11 goluri în 8 meciuri. I-a impresionat pe oficialii Borussiei Dortmund, care au decis să îl transfere de la Ajax.

Pe lângă sezonul fantastic din Liga Campionilor, unde a terminat pe locul 3 în clasamentul golgeterilor, după Benzema (15) și Lewandowski (13), Sebastien Haller a impresionat și în competiția internă.

El a cucerit campionatul alături de Ajax. De asemenea, a câștigat titlul de golgeter, cu 21 de reușite.

35 de milioane de euro este cota lui Sebastien Haller, conform transfermarkt.

Urmăriți Playsport.ro și pe