Secretul despre dialogul dintre Daren Cahill și Simona Halep la Australian Open 2021. Ce i-a spus antrenorul

Gabriel Peneș 10.02.2021, 18:45
Secretul despre dialogul dintre Daren Cahill și Simona Halep la Australian Open 2021. Ce i-a spus antrenorul

Secretul despre dialogul dintre Daren Cahill și Simona Halep la Australian Open 2021. Ce i-a spus antrenorul după victorie muncită a numărului 2 mondial în turul II în fața australiencei Ajla Tomljanovici (72 WTA)? La finalul intensei întâniri sfătuitorul Simonei, antrenorul Daren Cahill a dojenit-o pe jucătoarea româncă. Constănţeanca de 29 ani îşi continuă parcursul la Melbourne, după o victorie obţinută pe muchie de cuţit, 4-6, 6-4, 7-5.

Secretul despre dialogul dintre Daren Cahill și Simona Halep la Australian Open 2021. Ce i-a spus antrenorul

Numărul 2 mondial a reușit să întoarcă un meci ce părea pierdut. Ea a fost însă „urecheată” după victoria din turul II în fața australiencei Ajla Tomljanovici. Secretul despre dialogul dintre Daren Cahill și Simona Halep la Australian Open 2021. Simona a dezvăluit la conferința de presă de după întâlnire ce a vorbit cu antrenorul australian.

Eram emoţionată înainte de meci, am vorbit întruna, am spus lucruri negative. Vreau sa prezint scuze celor din echipă pentru că am fost dură cu ei. Dar se întâmplă. Am vorbit cu Darren după meci şi mi-a zis: «Ai arătat ca vechea Simo!». Am zis nu, că am progresat la un capitol. Am luptat până la final. A fost de acord cu mine. E un mare plus. Chiar dacă am vorbit mult pe teren şi am fost pesimistă, am putut câştiga meciul şi am revenit de la acel scor (n.r. – 2-5 în decisiv)”, a mărturisit Halep, conform adevarul.ro, care citează gsp.ro.

Cu cine joacă Simona Halep în turul III la Australian Open 2021. Misterioasa rusoaică e în mare formă.
Secretul despre dialogul dintre Daren Cahill și Simona Halep la Australian Open 2021. Următoarea adversară va fi Veronika Kudermetova din Rusia pe care Halep o va întâlni în premieră/Sursa foto: Facebook – Veronika Kudermetova

”N-am renunţat deloc în timpul meciului şi poate că, de aceea, am câştigat”

Constănţeanca de 29 ani îşi continuă parcursul la Australian Open 2021, după o victorie obţinută pe muchie de cuţit, în confruntarea cu Ajla Tomljanovici (72 WTA): 4-6, 6-4, 7-5. Simona Halep (2 WTA) şi-a arătat experienţa superioară, câştigând un meci care, la un moment dat, când românca era condusă cu 2-5 în decisiv, părea ca şi pierdut.   Faptul că Simona a reuşit să întoarcă rezultatul e cu atât mai surprinzător, cu cât, în setul trei, ea a avut mai multe momente în care şi-a pierdut calmul, având răbufniri nervoase chiar pe teren.

A fost un meci minunat, ea a jucat incredibil. Dar am luptat până la final. N-am renunţat deloc în timpul meciului şi poate că, de aceea am, câştigat. Sunt mândră de ce am făcut pe teren, de cum am luptat. La 2-5 în decisiv, m-am relaxat. Echipa mi-a zis că aşa trebuia să joc tot meciul. Uneori, când simt că meciul e terminat, doar încerc să joc ca şi cum n-aş avea nimic de pierdut. Ea avea un avans mare şi am zis că trebuie să mă relaxez şi să fac lucrurile mai bine”, a mai spus campioana româncă.

În turul III, Halep o va întâlni pe rusoaica Veronika Kudermetova (23 de ani, 36 WTA). Aceasta a trecut de compatrioata Varvara Gracheva (20 de ani, 97 WTA), scor 5-7, 6-2, 6-2. Va fi prima întâlnire dintre Halep și Kudermetova.

Urmăriți Playsport.ro și pe