Secretul tânărului misterios de lângă Anamaria Prodan. Fotografia care a strâns mii de aprecieri

Giosanu Catinca / 14.05.2021, 11:48
Secretul tânărului misterios de lângă Anamaria Prodan. Fotografia care a strâns mii de aprecieri

Sexy impresara Anamaria Prodan s-a afișat la brațu unui tânăr extrem de misterios pe una dintre cele mai utilizate rețele de socializare. Fotografia a devenit virală și a strâns mii de aprecieri într-un timp relativ scurt. Cine este bărbatul căruia soția lui Laurențiu Reghecampf s-a spus că îl iubește și care este legătura dintre cei doi?

Secretul tânărului misterios de lângă Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este cunoscută publicului larg ca impresară și vedetă de televiziune. Este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Impresara îl tratează pe tânăr la fel cum își tratează copiii biologici, iar acest lucru s-a putut vedea și prin cadoul pe care i l-a făcut acestuia de ziua lui de naștere. Impresara i-a organizat, la acel moment, tânărului o petrecere surpriză.

Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008. După divorț, Luca a ales să locuiască în Dubai alături de tatăl său și de Anamaria Reghecampf.

La 14 ani, copilul a trebuit să aleagă unde vrea să trăiasca mai departe. În Germania, alături de mama lui, fie în Dubai, alături de tata. L-a ales pe Laurențiu. Luca învață în Dubai și trăiește în lux. În vacanțe se mai duce la mama lui, cu care vorbește frecvent la telefon.”, a declarat o sursă din apropierea familiei Reghecampf, pentru Impact.ro.

Fotografia care a strâns mii de aprecieri

Luca își vizitează mama care locuiește în Germania doar în vacanțe. Tânărul a fost primit cu brațele deschise de către Anamaria Prodan care ține foarte mult la el și care postează ori de câte ori are ocazia fotografii în care apare alături de el.

Ultima fotografia pe care a făcut-o publică impresara de 48 de ani este de asemenea cu fiul lui Laurențiu Reghecamf și al Marianei Boldea. În imagine apare și ea. Agentul care se mândrește cu un trup perfect la 48 de ani este foarte mândră de Luca. În imaginea respectivă, ea apare în fața unui restaurant, alături de acesta. Îmbrăcată în pantaloni evazați, lungi până la podea, ”Prodanca” și-a completat ținuta cu o cămașă lejeră. La acestea ea a asortat o geantă mică. Fiul ei a ales să poarte un outfit all black, format din blugi, tricou și bocanci înalți.