Ședință de urgență. Se stabilește viitorul „perlei” lui Gigi. „Presiunea e mare”

Catinca Giosanu 30.08.2021, 19:25
Ședință de urgență. Se stabilește viitorul „perlei” lui Gigi. „Presiunea e mare”

Octavian Popescu, perla lui Gigi Becali pe care afaceristul din Pipera speră să încaseze zeci de milioane de euro, nu se află în cea mai bună formă a carierei. Unii au pus asta pe seama relației pe care fotbalistul o are cu Alina. Îngrijorați de soarta fiului lor, părinții puștiului minune au pus piciorul în prag. Aceștia au luat legătura cu președintele primului club la care fotbalistul de 18 ani a evoluat, pe care l-au rugat să stea de vorbă cu fiul lor, în speranța că situația jucătorului se va îmbunătăți.

Tavi Popescu, băgat în ședință

Tavi Popescu rămâne unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din campionatul intern. În ciuda evoluțiilor slabe din ultima perioadă, puștiul a atras curiozitatea celor de la Galatasaray. În ultimele meciuri bifate la FCSB, fotbalistul nu s-a remarcat pe teren. Chiar și așa Gigi Becali le-a spus turcilor că acesta nu este de vânzare, indiferent de preț.

Evoluțiile lui Octavian Popescu din sezonul actual au lăsat de dorit, chiar dacă în Liga 1 și-a trecut numele pe tabela de marcaj de două ori. Mijlocașul în vârstă de 18 ani nu a mai fost integralist ca în sezonul precedent, iar în nenumărate rânduri a fost înlocuit în timpul meciului sau a fost introdus pe teren la pauză.

Problemele fostului star de la FCSB ar fi apărut în momentul în care el s-a mutat într-un apartament din București. Tânărul fotbalist a primit o mărire salarială din partea lui Gigi Becali și a ajuns să câștige 4.000 de euro pe lună, iar la insistențele iubitei lui a părăsit baza din Berceni a celor de la FCSB. El s-a mutat într-un imobil din sectorul 2, pe care a trebuit să îl mobileze. Astfel, puștiul nu le-a mai trimis prea mulți bani părinților lui, suțin cei de la ProSport. De aici, a urmat un scandal, notează sursa anterior citată. Părinții lui ar fi luat legătura cu familia Alinei și i-ar fi transmis că nu sunt de acord cu relația copiilor, pe motiv că fata ”îl stoarce” de bani.

Mihai Badea, despre Octavian Popescu: ”Sunt convins că își va reveni”

În urma tuturor acestor întâmplări, jucătorul s-a stresat și nu a mai dat randament pe teren. Familia sa a observat că tânărul are nevoie să se regăsească, așa că l-au invitat să își deschidă sufletul în fața lor. La discuție a luat parte și părintele său spiritual, Mihai Badea. Fostul președinte de la Regal Sport are un rol important în viața lui Tavi, mai ales că el l-a adus în București de la Nucet.

Badea este convins că Octavian Popescu își va reveni.

Tavi Popescu nu trece printr-o perioadă foarte bună, dar sunt convins că își va reveni. Copiii, la vârsta asta, sunt oscilanți. Este și presiune mare, dar copilul are calitate și o să își revină. Am vorbit cu el și cu părinții lui, săptămâna trecută. I-am explicat cum trebuie să fie.”, a dezvăluit, Mihai Badea, într-o intervenție la AS.ro LIVE.

La 18 ani, Octavian Popescu este cotat la 700.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În sezonul recent încheiat, el a bifat 25 de meciuri în tricoul lui FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe